Horoskops 18.augusts – vecā beigas un jaunā sākums!

Jaunava

Iespējama negaidīta peļņa, atrast vērtīgu lietu vai uzvarēt. Laba diena pārdomām, iepriekšējo darbību analīzei, ilgtermiņa plānošanai. Iespējams, jūs saņemsiet negaidītas ziņas, kas var sarežģīt attiecības jūsu ģimenē.

Lasi arī: 4 lietas, kas liek vīrietim bēgt no sievietes

Svari

Diena rada gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Neskatoties uz jūsu efektivitātes pieaugumu, finanšu situācija saglabāsies vienāda. Bet neesiet pārāk satraukti, tas nav ilgs laiks. Jūsu paziņu loku papildinās cilvēki, kuru saziņa būs ļoti gara un auglīga. Vīriešus-Svarus šodien gaida dāvanas un pastiprināta sieviešu uzmanību. Otrajā pusē, iespējams, labklājības pasliktināšanās. 

Skorpions

Ir ļoti iespējams, ka uz sliekšņa ir jauns hobijs. Īpašs, nenotverams šarms un taktiskums komunikācijā piesaista vīriešu uzmanību un interesi. Šī diena, iespējams, dos jums tikšanos, kas galu galā var beigties laulībā. Skorpionu vīriešiem ir jāaizstāv savu viedokli. Esi ļoti uzmanīgs – palielinās traumu iespējamība. 

Strēlnieks

Smaga diena, kas saistīta ar aktīvu cīņu, savu principu aizstāvēšanu, pašaizsardzību. Ģimenes attiecībās vai saziņā ar partneri ir iespējamas problēmas. Opozīcija ar apkārtējo pasauli palielināsies. Jūsu Vese***a palīdzēs izvairīties no nepatikšanām un apiet ienaidnieku slazdus.

Mežāzis

Šodien jūs varat veiksmīgi realizēt sevi uzņēmējdarbības un finanšu jomā. Darbā ir daudz jaunu lietu, ar kuriem jūs varat tikai tikt galā. Jūsu aktivitāti un efektivitāti iezīmē priekšnieki vai biznesa partneri. Brīvo laiku labāk veltīt radošumam.

Lasi arī: 8 lietas, ko vīrietis noklusē

Ūdensvīrs

Nekādā gadījumā nepiedalieties lietās, kas saistītas ar risku vai uztraukumu, nebalstiet uz gadījuma veiksmi – veiksmi sniegs tikai rūpīgi pārdomātas un nosvērtas darbības. Jebkurā gadījumā šodien neatsakieties no palīdzības vai padoma no ārpuses, tikai jūs varat palīdzēt sev. 

Zivis

Labvēlīga diena, lai vērstos pret iestādēm, sabiedriskajām organizācijām vai juridiskajām institūcijām. Intuīcija palīdzēs jums atpazīt cilvēkus un uzņēmumu, apdomību un pareizību – veidot savstarpēju saprašanos ar iestādēm vai amatpersonām. Jums būs lieliskas iespējas pacelties pa karjeras kāpnēm.

Avots

Leave a Comment