Horo***ps 19.aprīlim – konfrontācija ceļā

Centieties šodien, atrast papildus enerģijas rezerves, kā arī izplānot nākotni, vismaz tuvāko. Nodarbojieties ar to, kas jums vislabāk padodas!

Auns

Zvaigznes iesaka vismaz uz laiku aizmirst visas lietas un rūpes. Jums vajadzētu steidzami papildināt savus enerģijas resursus, pretējā gadījumā jums būs grūti. Atpūtai un relaksācijai vajadzētu piešķirt tik daudz laika, cik iespējams. Biežāk radiet sev klusu un ērtu vidi.

Vērsis

Maz ticams, ka šai dienai būs nozīmīgas izmaiņas. Neriskējiet ar to, kas jums ir vērtīgs. Centieties nekaitēt tiem, kas jums ir dārgi, un neaizmirstiet sīkumus. No saziņas ar cilvēkiem, kas nav pārāk gudri, tagad labāk ir atturēties.

Dvīņi

Dzīves trivialitātei vajadzētu pievērsties fona apstākļiem, dodoties uz svarīgākiem tematiem. Tagad jums vajadzētu domāt par jūsu uzņēmuma izredzēm, konsultēties ar tiem, kas ar jums ir saistīti ar kopīgām interesēm. Eksperimentējiet ar izskatu, mainiet tēlu – tas dos jums svaru kolēģu acīs.

Vēzis

Traumatiska diena. Veicot jebkuru darbu, ievērojiet drošības pasākumus. Bet tas ir lielisks laiks, lai rastu savstarpēju saprašanos ar radiniekiem, pat ja notika strīds. Bet vakarā attiecības atkal var pasliktināties. Esi pacietīgs.

Lasi arī: Kādam dzīvniekam līdzinās jūsu vīrietis, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Lauva

Zināmā mērā profesionālā darbība tagad jums būs apgrūtinoša. Varbūt jūs gaida pārmaiņas, vai varbūt vienkārši vēlaties atpūsties. Mēģiniet plānot savu laiku un darbības skaidrāk. Dzīve pati atradīs jūs stingrā sistēmā, kurā jums būs jādzīvo.

Jaunava

Iespējamas grūtības darbā. Iestādes var sniegt jums kritiskas piezīmes un, iespējams, piespiest pārskatīt iepriekš veikto darbu. Dienas otrajā pusē ir labi atrisināt strīdīgos īpašumu jautājumus, ja tie rada strīdus. Vakarā labāk sēdēt mājās.

Svari

Šajā laikā jums būs liela enerģijas rezerves daļa, tādēļ, ja esat uzkrājis svarīgas lietas, tad turpiniet tās īstenot – viss izdosies. Bet uzņemties kāda cita pienākumus nav tā vērts. Tagad ir piemērots laiks paplašināt paziņu loku un romantiskas attiecības.

Skorpions

Iekšējās pretrunas ir iespējamas. Neskaidrība attiecības ar ģimenes locekļiem, paturiet sevi rokās. Dariet to, kas darbojas labi. Nav labākais laiks ceļošanai un mācībām. Mērena fiziskā slodze dos labvēlīgu efektu.

Lasi arī: Deinstitucionalizācija: bērnam vajag ģimeni

Strēlnieks

Laiks piemērots klusam darbam. Ir ieteicams neko nedarīt un neuzlikt, kamēr nav pieņemts galīgais lēmums. Jūs varat tērēt daudz enerģijas rezerves, tāpēc atrodiet iespējas atjaunot spēkus.

Mežāzis

Neplānojiet gadījumus, kad nepieciešams daudz fizisku vai emocionālu pūļu. Pirmajā dienas pusē ir iespējams saņemt palīdzību no ietekmīgas personas, kuru vajag pieņemt. Dienas beigās nepieņem lēmumus, no kuriem daudz kas atkarīgs.

Ūdensvīrs

Mēģiniet aizpildīt šo dienu ar patīkamiem iespaidiem. No rīta sarunājieties vairāk ar draugiem un paziņām. Iespējamas tikšanās ar cilvēkiem, kuri mainīs jūsu dzīvi uz labo pusi. Centieties netērēt naudu.

Zivis

Šajā periodā jūs varēsiet sasniegt labus rezultātus, jo spējat atrast nestandarta risinājumus parastajiem uzdevumiem. Ir vērts eksperimentēt, iet jaunā veidā, izmēģināt oriģinālās metodes un vienkārši baudīt dzīvi. Neatsakieties sniegt palīdzīgu roku, ja jums tiek lūgts to darīt.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment