Horoskops 2018. gada augustam – varam sagaidīt daudz nepatikšanu!

Pēdējā vasaras mēnesī tiks veiktas daudzas izmaiņas, kurās vienlaikus būs gan tumšā, gan spilgtā puse. Tās ir Saules aptumsuma ietekmes sekas Lauvas zīmē, Marsa retro fāze Mežāzī un Venēra Svaros. Planētu uzvedība šomēnes radīs daudz nepatikšanas, bet tajā pašā laikā daudzas iespējas. Venēras un Marsa simbioze vienmēr palielina apņēmību, tāpēc augustā būs lielākas iespējas realizēt daudzsološus plānus. Izmantojiet šo laiku ar priekšrocībām, riskējiet un uzlabojiet savu dzīvi.

Auns

Paņemiet laiku un pārtrauciet savas dzīves kontroli. Vislabākais, ko jūs varat darīt augustā, ir darīt kaut ko jaunu un aizraujošu. No 13. augusta būs vieglāk sasniegt mērķus. Tas galvenokārt attiecas uz mīlas sfēru. Šis mēnesis ir ideāli piemērots mīlestībai, flirtam, romantikai. Bet finanšu joma var sniegt jums daudz problēmu – mazas, bet joprojām nepatīkams.

Lasi arī: Zodiaka zīme Auns: darbs un finanses

Vērsis

Augusts ir laiks, kad veiksme var smaidīt tikai nelielās lietās. Tādēļ mērķtiecīgam un ambiciozam Vērsim ir vēlams atlikt gadījumus, kad likmes ir pārāk augstas, un koncentrēt visu uzmanību uz mazām kārtējām saistībām. Periods no 1. augusta līdz 6. augustam radīs problēmas jums. Tomēr nav iemesla bažām: 7.augustā – ģimenes lieta kļūs svarīgāka nekā jebkas cits, un tas radīs daudz patīkamu emociju un pārmaiņu. Vienīgā šīs zīmes pārstāvji varēs satikt viņu mīlestību. Mīlestības sfēra kļūs par galveno.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām var rasties svara problēmas

Dvīņi

Augustā jūs varat un vajadzētu uzsvērt savus pakalpojumus. Neviens neuzskatīs Dvīņus par egoistu un neliegs tukšās runas, gluži pretēji, slavēšana piesaista citu uzmanību. Pastāsti par sevi un savām idejām, darot to spilgtāk, skaļāk un publiski. Tas, iespējams, ir labākais iniciatīvas mēnesis – gan mīlestībā, gan darbā. Citi cilvēki var radīt nopietnas problēmas. Šī iemesla dēļ ir vēlams samazināt saziņu ar nepiederīgajiem un pārtraukt uzticēties cilvēkiem, kurus jūs labi nezināt. Naivums draud ar lieliem zaudējumiem visās dzīves jomās. Interesanti Dvīņiem vēlams vairākas reizes pārbaudīt jauno informāciju, konsultēties ar tuviem cilvēkiem un, ja iespējams, neiesaistīties piedzīvojumos.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment