Horoskops 2018. gada augustam – varam sagaidīt daudz nepatikšanu!

Vēzis

Vēža dzīvošana augustā būtiski nemainīsies. Gluži pretēji, zvaigznes dos jums iespēju atpūsties un relaksēties. Iespējams, ka Vēžiem būs labas izredzes doties ceļojumā – mēģiniet izmantot priekšrocības. Augusts izrādīsies diezgan patīkams un harmonisks mēnesis, it īpaši, ja jūs ievērosiet citu cilvēku izjūtas, pārtrauksiet sadursmi ar sīkumiem un neuzkrāsiet sūdzības. Centies pavadīt vairāk laika, analizēt savu dzīvi, atbrīvoties no sliktiem ieradumiem un negatīvām domām.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kas nepieļaus melus!

Lauva

No 1. līdz 28. augustam jūs būsiet uzmanības centrā, kas pats par sevi nav jaunas  ziņas. Brīvību mīlošajam un ambiciozām Lauvām zvaigznes sola iespēju gozēties godības staros, bet brīdina, ka tam nevajadzētu būt pārāk izteiktam un naivam. Neuzmanīgi vārdi, slepeni vājie punkti vai personīgie noslēpumi, kurus ievēros skauģi, var tikt izmantoti pret jums. Ģimenes un mīlošiem Lauvām jāmēģina noslēpt savu personīgo dzīvi no citu cilvēku iejaukšanās un sabiedrības uzmanības. Mēneša beigas ir bīstams laiks, kad negatīvā iespaidā var būt tie, kas jums patīk. Ir nepieciešams laiks, lai paliktu uzmanības centrā līdz 28. augustam, un pēc tam atstājiet skatuvi un dodiet laiku ģimenes lietām.

Jaunava

Šajā mēnesī jums būs jācīnās ar pēkšņi strauju apātiju, nepatiku pret darbu un trokšņainām vietām. Protams, ir jāpārvar apātijas attieksme un nevēlēšanās strādāt. Katrai Jaunavai, neskatoties uz tās maigumu, iekšā ir tērauda kodols, kas palīdz uzturēt jūsu muguru taisni un degunu vējā. Ierobežojiet savu publisko izmantošanu. Efektīva sevis pasludināšana, augustā joprojām nedarbosies, tāpēc labāk ir atturēties no publiskās uzstāšanās, sociālajiem notikumiem un sabiedriskām sapulcēm. Sabiedriskā dzīve būs riska zonā, bet finanses būs veiksmīgas. Mēģiniet izmantot jebkuru iespēju – tas ir visdaudzsološākais mēnesis materiāla ziņā.

Lasi arī:  Jelena Jaseviča: vai var valkāt panēsātas lietas?

Svari

Svari augustā piesaistīs baumas, tenkas un tiešu pretestību. Augustā jums būs jācīnās ar meliem, jāaizstāv savu labo vārdu, jāiesaistās atklāto argumentos un jācīnās ar visiem apkārtējiem. Patiesi, ir vēl viens izejas variants: ignorējiet tukšu tērzēšanu un runas savā adresē. Saules enerģija, tāpat kā ziepju burbulis, piepūstas ar negatīvu, ilgs ilgu laiku. Mierinājumu var atrast domās, ka jūs viegli atspoguļojiet negatīvās plūsmas atpakaļ uz adresātu. Starp citu, lielākā daļa no šiem nepatīkamām baumām, jums negaidīti nāks par labu.

Skorpions

13. augustā Skorpions būs pilnībā bruņots. Augustā veiksme kļūs par ikdienišķu, tāpēc jūs varat droši iet uz priekšu un nebaidīties no šķēršļiem savā ceļā. Mēneša sākumā var būt pašsaprotamas šaubas. Neuzklausiet bailes, nevilcinieties un nebaidieties uzvarēt. 13. augustā smagās domas tiek aizstātas ar eiforiju – vienkārši uzticieties savam prātam. Augusta vidū ir vēlams, lai Skorpions koncentrētu savus centienus finanšu jomā – karjeras laikā parādās daudzsološa situācija. Atkāpjoties vai neievērojot iespēju, Skorpions riskē palikt bez sasniegumiem, pat tie, kas iepriekš tika iegūti. Šajā mēnesī daudz kas ir atkarīgs tikai no spējas pamanīt un izmantot Visuma pazīmes.

Strēlnieks

Augustā jums tiks piešķirts enerģijas pieaugums, entuziasms, piedzīvojumu, enerģētikas entuziasms un piedzīvojumu slāpes. Ir grūti sēdēt uz sola. Mēģiniet izmantot mēnesi ar labu – organizējiet savā dzīvē kaut ko galēju. Arī šajā mēnesī, sola garīgo pārveidošanu un milzīgu pieaugumu interesei par jauno informāciju. Darbs pie apģērba var radīt vilšanos un problēmas, nevis naudu. Ja jums ir nepabeigti projekti, esiet ļoti uzmanīgi ar viņiem, nepadariet sevi stresainu. Gadījumos, kad esat jau ilgu laiku aizmirsis, gaidiet patīkamas izmaiņas, lai tiem būtu laiks. Un kaut kas jauns un neparasts gan darbā, gan personīgajā dzīvē dos ne tikai panākumus, bet arī satraukumu priecāties.

Lasi arī: 3 lietas, kas iznīcina mīlestību un izraisa šķiršanos

Mežāzis

Augusts jums nebūs salds. Ir pienācis laiks apmeklēt tuvus cilvēkus un palūgt viņiem palīdzību. Šajā mēnesī Mežāzis burtiski ēdīs savus mērķus un būs vēlme radikāli mainīt savu dzīvi. Tas izpaudīsies vēlēšanās riskēt ar jebkādām izmaksām, bezceremoniski noņemtu konkurentu no ceļa, atturēt iestādes, lai aizstāvētu savas pozīcijas. Mežāži būs neuzmanīgi gan vārdos, gan pēc vēlmēm un darbiem. Mēģiniet atcerēties par pašdisciplīnu, dzīvot šajā mēnesī bez problēmām un nevajadzīgiem piedzīvojumiem. Mēģiniet izturēt līdz augusta vidum mierīgi, citādi problēmas sasniegs kulminācija.

Ūdensvīrs

Mēneša sākums radīs daudz iekšēju pretrunu, bailes un vilcināšanos. Nepieciešams citu cilvēku padoms un palīdzība. No 13. augusta brīvību mīlošie Ūdensvīri sāks pieprasīt ar nežēlīgu izturēšanos palīdzību, un tikpat stingri no tāss atteiksies. Sāks kairināt vairāk nekā ar savu bezpalīdzību. Šī mēneša laikā Ūdensvīru iekšpusē izplūstošā vētra nav tik viegli nomierināma. Centies pavadīt vairāk laika ar sevi vienatnē, meklējot neskaidrības iemeslus jūsu spējām, palielinot pašcieņu. Komunikācijā ar tuvākajiem cilvēkiem būs grūtības, tāpēc labāk ir pavadīt vairāk laika privāti, lai saprastu sevi.

Zivis

Zivju pēdējais vasaras mēnesis ir testu arēna. Tomēr to būs grūti pamanīt. Bet tomēr jums nevajadzētu paļauties uz sajūtām, bet gan uzklausīt saprāta balsi. Kāds mīļais cilvēks, radinieki, ģimenes locekļi, draugi un pat svešinieki nežēlīgi kritizēs tevi un tavu dzīvesveidu. Ir nepieciešams pārtraukt šādas sarunas uzreiz, pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt uzticību, kas ir saistīta ar lielām problēmām. Pretējā gadījumā augusts dos jaunu izskatu par lietām, negaidītu naudu, veiksmi un laimi jūsu personīgajā dzīvē.

Leave a Comment