Finanšu horoskops 2018. gada augustam – lai sasniegtu finansiālus panākumus, būs smagi jāstrādā!

Dzīvības finansiālā puse ir ļoti svarīga, jo problēmas ar naudu ir visgrūtāk izjust. Dzīvo saskaņā ar Visuma likumiem, ja jūs vēlaties katru dienu piesaistīt veiksmi sev. Naudas liktenis vienmēr būs ar jums, ja atbrīvosities no nevajadzīgām domām, kas jūs aizvedīs atpakaļ. Šā gada augustā tev būs vajadzīga pozitīva domāšana, jo planētas nebūs vēlīgas.

Auns

Laikposms no 7. līdz 11. augustam ir ļoti pozitīvs laiks finanšu lietām un cīņai pret nabadzību un neveiksmēm. Šīs dienas ir ideāli piemērotas iepirkšanās, komandējumiem un situācijas maiņai. 12. un 13. augustā mēģiniet mainīt aktivitāti un atpūsties. 18. augusts tev nes veiksmi. Vēlams, lai šī diena tiktu veltīta sarunām, pirkumiem un jaunu ienākumu avotu meklēšanai. Tikai 25., 26., 28. un 29. augustā būs bīstamas dienas. Lielākās problēmas sagaidīs tos, kas strādā lielā komandā.

Lasi arī: 5 lietas, kas atņem jums enerģiju un spēku

Vērsis

4. un 5. augustā jūsu enerģija būs pēc iespējas produktīva. Šīs divas dienas būs ļoti veiksmīgas, lai atrastu jaunus vaļaspriekus un ienākumu avotus. 31. augustā līdzīga situācija attīstīsies. No 8. līdz 10. augustam šīs trīs dienas būs produktīvas gandrīz visu profesiju pārstāvjiem. Pievilkšanās likums palīdzēs jums iemācīties izdarīt to, ko vēlaties savā dzīvē. No 26. līdz 28. augustam šajās dienās labāk ir veltīt atpūtai, pašpārbaudei, bet ne tēriņiem un veltīgam darbam. Līdzīga situācija ir izveidojusies 2. augustā. Šo dienu raksturo krīze, problēmas un daudzi šķēršļi ceļā uz panākumiem.

Lasi arī: Mēs dzimstam 7 reizes dzīvē. Uzzini, kurā dzimšanas stadijā tu esi

Dvīņi

Visnopietnākās šī mēneša dienas ir periods no 5. līdz 11. augustam. Tas ir labs laiks ikvienam, kurš vēlas gūt panākumus finanšu lietās. Dvīņiem ir labāk, šajās dienās nepazust. Ir ieteicams virzīties uz priekšu, sākt kaut ko svarīgu, meklēt sevi, mēģināt sakaut negatīvās vīrusu programmas. Šajā laikā jūs varat atklāt jaunus talantus, pārvarēt bailes un kompleksus. 18.augusts un īss segments no 27. līdz 29.augustam, mēģiniet veltīt arī motivācijas meklēšanai. Pārējā mēneša laikā, Dvīņiem būtu vēlams iemācīties, kā tikt galā ar negatīvām emocijām un strādāt vientulībā. 19. augusts ir visbīstamākā mēneša diena. Šī diena var radīt finansiālas problēmas, problēmas darbā un kopumā efektivitātes samazināšanos.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment