Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Zvaigznes un planētas lielā mērā nosaka mūsu spējas, panākumus un neveiksmes, tāpēc ir svarīgi apsvērt viņu ietekmi. Astroprognoze par 2018. gada novembri palīdzēs sasniegt vairāk, ja var ticēt astrologu teiktajam, jo veiksme visu mēnesi būs kaut kur tuvumā.

Turklāt novembrī reversā Venēra un reversais Merkūrs sarežģīs dzīvi, turklāt tā vairs nešķitīs mums pārāk garlaicīga un viegla. Kopā ar novembra lietavām un salu nāks daudz problēmu. Bet tas, kurš tiek brīdināts, ir bruņots: ja jūs mēģiniet dzīvot nākamās nedēļās bez riska un  lielām reorganizācijām, pievēršoties sasniedzamajiem mērķiem, ir reāla iespēja pavadīt novembri veiksmīgi un produktīvi. Turklāt Jupiters parādīsies no ēnām, kas mēneša sākumā pāries zvaigznājā Strēlnieks. Šī planēta aizsargā garīgo un intelektuālo izaugsmi, kas nozīmē, ka novembris būs ļoti veiksmīgs izglītības un pašpilnveidošanas jomā.

Auns

Labākais, ko Auns var izdarīt novembrī, ir doties ceļojumā. Un ne tāpēc, ka pazīstamajā vidē viņus gaida kaut kas slikts, bet tāpēc, ka vēlāk būs grūti atrast tikpat piemērotu brīdi ceļojumiem, jaunām paziņām un jauniem iespaidiem.

Laba veiksme gaidīs Aunus ārpus komforta zonas, ceļojot, taču tas nenozīmē, ka zvaigznes liek viņiem aizmirst novembra vispārējo noteikumu – ir ieteicams atlikt pieņemšanas risku un svarīgu lēmumu pieņemšanu vismaz līdz 22.novembrim. No 22. līdz 30. novembrim Saule būs Strēlnieka zīme. Šeit patrons stiprināsies un palīdzēs Auniem sasniegt savus mērķus. Bet pārējā laikā ir vēlams meklēt jaunas iespējas, izstrādāt plānus un “izmest ēsmu”.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – ideāla nedēļa, lai uzņemtos iniciatīvu!

Vērsis

Vērsim 2018. gada novembrī, ir svarīgi koncentrēties uz tām dzīves jomām, kurām nav vajadzīgs risks, un tās nebūs saistītas ar ilgtermiņa kontaktu vai kredītu aizdevumu parakstīšanu. Mēnesis iezīmē retrograda Merkurs, kas pats par sevi norāda uz to, ka ir vērts ieturēt attālumu no svarīgiem lēmumiem un nepamatotiem riskiem.

Merkurs kļūs vājš. No 17. līdz 30. novembrim notiks īpašs darbības kritums. Patrons sāks atkāpties kustībā, kas radīs daudz neatbilstību un nemierus finanšu jomā. Visnelabvēlīgākās dienas ir 25., 26., 27. un 28.novembris. Šajās dienās Merkurs iesaistīsies dažādās astroloģiskās kombinācijās, kuras diez vai var uzskatīt par veiksmīgām. Šajā laikā Vērsim būtu jābūt pēc iespējas uzmanīgākam ar viņu veselību un naudu.

Dvīņi

Nākamajā mēnesī Dvīņi gūs labumu un būs vienīgā zīme, kurus retrograda Venēra popularizēs. Tomēr viņiem vislabāk ir atteikties no lieliem izdevumiem un darījumiem, jo ​​īpaši no 17. līdz 30. novembrim. Šis ieteikums ir saistīts ar Merkura, patrona postošo enerģiju, kas šajā laikā nonāks retro fāzē.

Bet Venēras reversais raksturs pārvērtīs Dvīņus kaislīgos mīlētājos un jutīgos vecākos. Taisnība, jutīguma un emocionalitātes uzbrukumi liks viņiem pārāk daudz pieņemt grūtus lēmumus. Ir svarīgi, ka šajā mēnesī būtu tādi, kas atrodas blakus Dvīņiem, kuri var virzīties uz pareizā ceļa un neļaus viņiem parādīt vājumu. Tas var būt mīļotais, labs draugs, vecāks vai garīgais mentors.

Vēzis

Vēži pavadīs vienu mēnesi lielā garā sakarā ar Jupitera pāreju Strēlnieka zīmē. No 8. līdz 30. novembrim Vēzis varēs piesaistīt pozitīvas pārmaiņas dzīvē un izmantot visas iespējas, ko radīs liktenis. Tas ir tāpēc, ka Jupiters stiprinās un neitralizēs negatīvo, dodot Vēžiem pārliecību par sevi un savām spējām.

Vēžus gaida laimīgi un patīkami brīži. Jūs arī varēsiet pārskatīt savus uzskatus, atkārtot prioritātes un redzēt jaunu attīstības ceļu. Saskaņā ar Jupitera aizbildniecību, Vēži vairs netiks ierobežoti un atvērsies pārmaiņām. Savukārt veiksme smaidīs tiem, un dzīve pamazām sāks pārveidoties par to, par kuru viņi sapņo.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs nepieciešams kontrolēt sevi!

Lauva

Lauvām novembrī vajadzētu palēnināties. Planētu reversās kustības radītais neveiksmes risks palielināsies līdz ierobežojumam, tāpēc viņiem ir nevēlami ne tikai azartspēļu piedzīvojumi vai drosmīgi pasākumi, bet arī uzticība nepazīstamiem cilvēkiem un darījumu partneriem – tie var izrādīties Krā***ki.

Ir dažas labas ziņas: šī mēneša laikā Lauvām būs sava radošā enerģija un abstraktā domāšana. Ja Lauvas nav gatavas visu mēnesi veltīt pašattīstībai un jauniem hobijiem, tad astrologi iesaka viņiem vismaz izvēlēties sev vairāk ikdienišķus, vienkāršus un nekomplicētus uzdevumus darbā, kuros atbilstība un pacietība ir svarīgas, nevis risks un mērķis. Tāpat ir ieteicams pavadīt mēneša otro un trešo nedēļu starp tuviem cilvēkiem, veltot vairāk laika radiniekiem – šis periods būs ļoti veiksmīgs, lai stiprinātu attiecības.

Jaunava

2018. gada novembrī Jaunavas ieskauj patīkami un veiksmīgi cilvēki, kas dos jaunas pozitīvas emocijas, iespējas un panākumus viņu parastajā dzīves ritmā. Sakarā ar paaugstinātu emocionalitāti un temperamentu, ko izraisa reversā Venēra, Jaunavām ir svarīgi iemācīties kontrolēt emocijas un ierobežot sevi. Ir svarīgi arī izvairīties no lēmumiem, kas pieņemti balstoties uz emocijām, un neveikt nekādus solījumus.

Mēneša sākums būs diezgan mierīgs. Tur būs spēks un vēlme rīkoties. Astrologi ziņo, ka, neskatoties uz spēcīgo antagonista enerģiju, Jaunavas jutīsies ērti. Galvenais ir neradīt emocijas kustībai: līdz 16. novembrim Venēra būs retro fāzē, kas ir pilns ar problēmām, ko izraisa paaugstināta emocionalitāte. Ir svarīgi vākt un koncentrēties uz vienu lietu. Ja Jaunavas piepildīs savas galvas ar daudziem jautājumiem un uzdevumiem, tad viņu centienu efektivitāte būs nulle.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment