Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Svari

Negatīva attieksmes novērš Svarus no vissvarīgākajām lietām. Sliktas domas ir vissliktākais ienaidnieks jebkurai personai. Lai Svari nekļūtu par nelabvēlīgo magnētu, viņiem būs jāsaskaņojas ar saviem trūkumiem, nevis jāpievērš liela nozīme citu cilvēku uzskatiem. Cilvēka kritika var traucēt un atņemt Svaru veiksmi.

Nebaidieties no kļūdām. Šomēnes var un pat jārisina vienkāršākās problēmas darbā un mīlestībā. Galvenais ir nebaidīties lūgt piedošanu un atzīt savas kļūdas. Mēneša beigās ir gaidāms spēcīgs iedvesmas pieaugums. Eksperti iesaka Svariem paplašināt savu redzesloku un iesaistīties pašizglītībā.

Lasi arī: 7 veidi, kā pārvērst jūsu kaislību ienākumos

Skorpions

Ir pienācis laiks mīlēt sevi. Darbā nevajadzētu atstāt lielāku spēku nekā parasti – tas radīs ārkārtēju nogurumu un pat apātiju. Atbrīvoties no tā, palīdzēs efektīva meditācija. Skorpioniem, zvaigznes un planētas iesaka izvairīties no pārmērīgas slodzes, lai izvairītos no konfliktu situācijām un būtu ļoti draudzīgi. Jauni ienaidnieki tagad būs ļoti nepiemēroti.

Noturīgums un uzticēšanās – tas ir labi, bet jums ir pareizi jāsadala spēki, lai netiktu pārāk ātri nogurdināti. Tie Skorpioni, kuri tuvākajos mēnešos un nedēļās nav paspējuši laimīgi iemīlēties, varēs elpot vieglāk, jo Visums dos viņiem iespēju saņemt savu laimi un baudīt skaistus mirkļus.

Strēlnieks

Strēlniekam jāmācās pārvaldīt savas emocijas novembrī. Zvaigžņu un planētu ietekme palīdzēs Strēlniekiem mierīgi novērtēt mīlestības un lietu situāciju, ja šie cilvēki atturēsies no dusmām un skaudības. Šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu piedalīties kolektīvos pasākumos un biežāk būt cilvēkos. Vientulība var negatīvi ietekmēt garastāvokli.

Pieņemot svarīgus lēmumus, Strēlniekiem vajadzētu klausīties viņu intuīciju. Sestā sajūta saasināsies, tāpēc citu cilvēku ieteikumus nevar uztvert pārāk nopietni. Tas attiecas uz kolēģiem un mīļajiem. Strēlnieks var ātri reaģēt uz izmaiņām ap tiem, tādējādi samazināsies biznesa un mīlestības neveiksmes risks.

Mežāzis

Mežāžiem palīdzēs neatlaidība, uzticība. Planētas un zvaigznes iesaka maksimāli dot visu, lai vēlāk viņiem nevajadzētu kaut ko nožēlot.

Kopumā novembrī, Mežāži izbaudīs patīkamu izklaidi un produktivitāti. Tas attiecas uz fiziskām aktivitātēm, darbu, atpūtu, izklaidi. Mīlestības jomā situācija būs līdzīga, tādēļ ir nepieciešams mēģināt atrast dvēseles draugu. Ja Mežāzis jau ir attiecībās, tad jums vajadzētu veltīt tik daudz laika, cik vien iespējams, lai būtu kopā ar jūsu mīļoto.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti atkarīgi no citu viedokļiem. Novembrī situācija var pasliktināties. Lai problēmas nenonāktu pie Ūdensvīra, viņiem būs nepieciešams abstrakts no visa, ko viņiem pateikuši draugi, kolēģi un radinieki. Tas attiecas ne tikai uz atklātu kritiku un negatīvu, bet arī nekaitīgu padomu. Ieteicams ievērot savus personīgos noteikumus, nepievēršot uzmanību tam, ko citi vēlas redzēt.

Cilvēki būs egoistiski un uzvedīsies neatbilstoši attiecībā pret Ūdensvīru, tādēļ viņiem vajadzētu dot atbilstošu pretspēku. Astrologi iesaka koncentrēties uz darbu, personiskajām lietām un vaļaspriekiem. Nesniedziet palīdzību cilvēkiem, kuru viņi neprasa.

Zivis

Astrologi iesaka mājās radīt labvēlīgu enerģiju. Vietējās sienās, Zivis pavadīs daudz vairāk laika nekā darbā. Tikai tuvākos cilvēkus var atļaut savā personiskajā telpā. Jaunas paziņas radīs daudz neapmierinātības un stresa, bet drosmīgākās Zivis var mēģināt sagūstīt lomu aiz astes un iet mīlas medībās.

No novembra sākuma astrologi iesaka šī zīmes pārstāvjiem veltīt mazāk laika fantāzijām un objektīvi apskatīt pasauli, koncentrējoties uz finansiāliem un vietējiem uzdevumiem. Bet mēneša pēdējā nedēļā darbs kļūs sekundārs. Šajā laikā jums ir nepieciešams vairāk atpūsties un darīt personiskas lietas.

Avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment