Horoskops 2019. gada aprīlim – aprīlis daudziem var kļūt par lūzuma punktu!

Vēzis

Vēzim astrologi iesaka veikt sarakstu ar gadījumiem un plāniem nākamajam mēnesim, pēc tam novērtēt to, kas ir rakstīts, un atstāt tajā tikai to, ko viņi var darīt šajās aprīļa nedēļās. Veiksme būs Vēžu pusē tikai līdz 10. aprīlim, un pēc tam, kad Jupiters pāriet uz reverso kustību, tikai pakāpeniska un stingra mērķa ievērošana izglābs Vēžus no vilšanās un problēmām.

Tajā pašā laikā aprīlis būs lielisks mēnesis pārdomām, darbam ar sevi, vīrusu programmu pārvarēšanai. Tas viss var novest pie kustības, kas novedīs pie uzvaras pār kompleksiem, iekšējām bailēm un šaubām.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada aprīlim – viss būs sabalansēti!

Lauva

Astrologi nosaukuši aprīļa prioritātes Lauvai – tā ir Vese***a, pienākumi un darbs. Karjeras jomā šīs zīmes pārstāvji var uzvarēt daudz uzvaru, it īpaši, ja viņi soli pa solim izpilda visus savus plānus. Taisnīgums, ka dzīve kļūst mērāmāka un stabilāka, ļaus jums justies pārliecinātākiem, un paveiktā darba rezultāti būs patīkams papildinājums.

Saule būs Aunā līdz 20. aprīlim, kas nozīmē, ka būs daudz iespēju uzlabot savu dzīvi. Galvenais ir sekot plānam. Eksperti šomēnes iesaka Lauvām doties gulēt un piecelties vienā un tajā pašā laikā, nekavēt tikšanos, darīt visu, kas plānots dienā. Laika pārvaldība palīdzēs jums savākties un kļūt disciplinētākiem.

Jaunava

Jaunavu aprīlī gaida antagonista-Venēras aktivizācija, kas ieviesīs nelīdzsvarotību un izjauks daudzus plānus, tāpēc ir ļoti svarīgi pielāgot dienas režīmu. Ir vērts apsvērt šo apstākli un izmantot to savā labā: No 1. aprīļa līdz 20. aprīlim Jaunavām ir nepieciešams vairāk atpūtas, ne tik ļoti, kā uzlabot savu garastāvokli un labklājību, bet gan atjaunot savu garīgo bāzi, stiprināt savu intuīciju un radītu jaunus spēkus un aktivitātes.

Jaunavas biznesa dzīve šajā mēnesī nebūs pirmajā vietā, bet viņas intelektuālās spējas, skaistuma tieksme un romantiskas izjūtas palielināsies. Sākot ar mēneša trešo nedēļu, astrologi iesaka Jaunavai realizēt to, ko viņas vēlas. Tas palīdzēs viņām droši pabeigt aprīli.

Svari

Neskatoties uz Venēras aktivizēšanos Zivju zīmē, Svarus gaida ne vieglākais mēnesis. Paredzams konfliktu risks ar ģimenes locekļiem. Astrologi atzīmē, ka lielākā daļa konfliktu būs saistīti ar vecāko paaudzi. Turklāt aktīviem mēģinājumiem atrisināt pretrunas un izskaidrot lielāko daļu no tiem, būs pretējs efekts. Astroloģisko tendenču dēļ vispiemērotākā Svaru uzvedības stratēģija būs pazemība un  koncentrēšanās uz labo. Astrologi iesaka nepievērst uzmanību tukšiem strīdiem un konfliktiem: līdz mēneša beigām situācija radikāli mainīsies.

Citās dzīves jomās visnoderīgākais ir iet ar plūsmu, nemēģinot mainīt notikumu gaitu. 15., 16. un 17. aprīlī Venēras aspekti var radīt nesaskaņas plānos. Iespējams, ka Svariem būs jāpārdomā savi viedokļi par daudzām lietām un jāmaina savi iepriekšējie lēmumi. Bet radošā un mīlestības enerģija palielināsies.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada aprīlim – sagaidāms ļoti produktīvs mēnesis!

Skorpions

Marss ir Dvīņu zīme, kas nozīmē, ka Skorpions šomēnes veltīs sevi vienai no trim lietām: darbs pie sevis, mācīšanās vai atbrīvošanās no negatīvām programmām. Bet mierīgai un izmērītai dzīvei aprīlī, Skorpions ir sagatavot slikti – pārāk daudz agresijas un konkurences. Lai nejauši netiktu saasinātas attiecības, astrologi vispirms iesaka kontrolēt emocijas, lai neļautu sevi kairināt no nulles.

No 13. aprīļa līdz 20. aprīlim Marsa aspekti ar citām planētām radīs nestabilitāti un problēmas visneaizsargātākajās dzīves jomās. Intuīcija un radinieku padomi, kas iegūti mēneša sākumā, palīdzēs to novērst.

Strēlnieks

Aprīlī Strēlniekam var rasties problēmas ar naudu, jo Jupiters sāk reverso kustību 10.aprīlī. Problēmas uzņēmējdarbības jomā var būt saistītas ar darba vietas vai dzīvesvietas maiņu vai ar ļoti lielu un neplānotu pirkumu. Jebkurā gadījumā līdzekļu trūkums būs informēta lēmuma rezultāts, un tāpēc to nevajadzētu attiecināt uz negatīviem notikumiem.

Patrona reversā kustība dos ne tikai sliktas ziņas: sen gaidītās pārmaiņas gaida Strēlniekus, no kura spilgtākais būs Vese***as uzlabošanās. Vēl viena laba ziņa, astrologi aicināja  palielināt pievilcību un šarmu. Ir tikai ieteicams izvairīties no romantisku piedzīvojumu meklējumiem, jo ​​īpaši pastāvīgu attiecību gadījumā.

Mežāzis

Šomēnes šaubas, kompleksi, nemiers, nekonsekvence saasināsies saistībā ar Saturna pāreju uz retrogrāda fāzi. Diemžēl, tās nav vispiemērotākās sajūtas pavasara vidum. Bet ir vērts atcerēties, ka šī ir iespēja kļūt labākiem, nevis iemesls ienirt paškritikā. Šie notikumi, protams, liks Mežāzim izmainīties, un kādā virzienā – lemt tikai pašiem.

Aprīlī piesardzība, kopā ar rūpīgu attieksmi pret savu garīgo stāvokli, palīdzēs atbrīvoties daudziem apziņas vīrusiem, kļūt pārliecinātākiem un beigt dzīvot bailēs. Meditācija un citas garīgās prakses, lai atbrīvotos no negatīvisma, būs īpaši efektīvas šajā periodā.

LASI ARĪ: Kā tikt galā ar stresa sekām

Ūdensvīrs

Saskaņā ar astroloģiskajiem novērojumiem aprīlī Ūdensvīrs varēs izbeigt visas toksiskās attiecības un  enerģētiskās saites. Aktīvais Neptūns sniegs neticamu enerģiju un spiedienu, ko astrologi iesaka izmest mierīgā virzienā. Ūdensvīrs kļūs vairākas reizes agresīvāks un spītīgāks, kas radīs zināmas neērtības, bet galu galā palīdzēs atbrīvoties no attiecībām, kas iznīcina enerģiju.

Ūdensvīri sadedzinās enerģiju visu mēnesi, tāpēc astrologi iesaka to izmest sportā, ballītēs, mīlestībā un radošumā. Pretējā gadījumā vētrains temperaments var novest šīs zīmes pārstāvjus pie diezgan nepatīkama stāvokļa vai pat strupceļa. Lai no tā izvairītos, Ūdensvīram jātiek skaidrībā ar sevi un jākontrolē emocijas.

Zivis

Venēra un Merkurs joprojām ir Zivīs, kam būs diezgan labvēlīga ietekme uz šīs zīmes pārstāvjiem. Būs daudz jaunu funkciju. Nākamais mēnesis ir lielisks periods personīgai, profesionālai un garīgai izaugsmei. Prieks un gandarījums atnāks kopā ar veiksmi, ja Zivis palīdzēs citiem.

Virtuāla attieksme pret cilvēkiem veicinās sociālā stāvokļa uzlabošanos un labvēlīgu sakaru izveidi, kas šajā mēnesī var izmainīt likteni. Turklāt aprīlis ir labs, lai atrastu otro pusi, romantiskus ceļojumus un stiprinātu mīlestību.

avots: dailyhoro

Leave a Comment