Neliela planētu parāde 2019. gada martā – stiprinās mūsu intuīciju!

Planētu parādes notiek reti. Šī apbrīnojamā parādība interesē gan astronomus, gan astrologus. 2019. gada marta beigās notiks viens no šiem notikumiem.

Marta beigās mūs gaida neliela planētu parāde. Turklāt tas jau notiek. Tā ilgs līdz nedēļas beigām, tas ir, līdz 31. martam. Tas dos mums daudzas izmaiņas un iezīmēs jauna mini laikmeta sākumu. Šī planētu parāde palīdzēs daudziem no mums piesaistīt veiksmi.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada aprīlim – viss būs sabalansēti!

Planētu parādes astronomiskā nozīme

Astronomiskā nozīme ir pavisam vienkārša – planētas izkārtojas viena aiz otras rindā. Novērotājam uz Zemes planētas būs aptuveni vienā debess daļā. 2019. gada marta beigās Merkurs, Venēra, Saturns un Jupiters vienā rindā ierindosies. Nakts debesīs būs redzams tikai Saturns un Jupiters.

Šī parādība ir trīs veidu – maza, liela un pilnīga parāde. Neliela ir līdz pat četrām planētām vienā Saules pusē, lielā – līdz sešām, un pilna – visas planētas bez izņēmuma. Mazas parādes notiek ik pēc dažiem gadiem, pāris gadiem vai pat katru gadu. Lielas parādes – reizi 18-20 gados un pilna – reizi 200-300 gados.

Kā nelielā planētu parāde 2019. gada martā ietekmēs cilvēkus

Kad pat četras planētas ir vienā rindā, tas rada enerģijas pieplūdumu. Astrologi ir pārliecināti, ka marta beigās katra cilvēka dzīve mainās. Eksperti neiesaka pretoties, jo tas ir pilnīgi normāli.

Kad notiek neliela planētu parāde, cilvēki uzzina par savām pagātnes kļūdām. Tas ir lielisks laiks, lai apzinātu, veiktu garīgo praksi. Jāatceras, ka šādos periodos ir ieskats, rodas jaunas idejas, parādās vēlēšanās pēc pārmaiņām.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada aprīlim – sagaidāms ļoti produktīvs mēnesis!

Mēneša beigās būs divi svarīgi notikumi, kas papildinās mazo planētu parādību. 27. martā Mēness tuvosies Jupiteram un 29. martā Saturnam. Citiem vārdiem sakot, planētas būs kopā ar Mēnesi. Šo aspektu ietekme ir ievērojami uzlabota planētu parādes laikā.

27.martā, cilvēki var kļūt pašpietiekami, nostiprināt savas pozīcijas finanšu un mīlestības dzīves sfērās. Tiem, kas bieži cer uz nejaušiem panākumiem, var rasties neparedzētas grūtības, plānu sabrukums.

29. martā Jupiters palielinās cilvēku neatlaidību, palīdzēs paplašināt viņu spējas, stiprinās autoritāti uzņēmējdarbībā un darbā. Šajā dienā jūs varat risināt juridisko problēmu risināšanu, sākt jaunas iniciatīvas. Tā ir brīnišķīga diena darīt labu, izdarīt nesavtīgu un labu darbu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment