Horoskops 2019. gada februārim – sagaidāmas patīkamas pārmaiņas!

Vēzis

Vēzi februārī gaida divkāršas situācijas, kas novedīs pie sakāves vai uzvaras pār apstākļiem. Traucējumi notiks vitalitātes un motivācijas trūkuma dēļ. Tas viss var būt iespēja sākt padziļinātu darbu pie sevis. Patrona Jupitera izraisīto astroloģisko tendenču kontekstā vēlams pievērsties pagājušajā mēnesī zaudēto pozīciju atjaunošanai un karjeras attīstībai.

Panākumi būs lieliski, koncentrēšanās uz rezultātiem, darbību konsekvence un orientācija uz konkrētiem plāniem. Jupiters nostiprinās Vēžu iespiešanās spējas, sniegs līdera devumu, bet atbildīgais solis tiks atstāts zīmes pārstāvjiem. Bailes no sakāves var zaudēt ticamību svarīgas personas acīs.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada februārim – tiecieties pēc garīguma un mīlestības!

Lauva

Februāris būs saistīts ar kustību mīlestības jomā. Lauvām pēkšņi var būt neapmierinātība ar partneri, un tā iemesls būs Jupitera ietekme, haoss un ilūzijas. Uz laiku, daudzu Lauvu prātos būs greizsirdība, obsesīvas idejas un aizdomīgums. Saglabāt līdzsvaru šādos apstākļos, nebūs viegli. Šādas domas var radīt nepatiesas cerības un egoismu.

Otrā mēneša problemātiskā tēma būs naudas sfēra. Jupitera pastiprinātās ietekmes laikā, Lauvas var piedzīvot aizrautību un spilgti iegūt vieglu naudu, kas draud radīt materiālus zaudējumus. Pirmo 20 dienu pārbaudījums ir pilnīgi iespējams mainīt dzīves kvalitāti. Un februāra pēdējās 8 dienas notiks pozitīvā veidā. Tas ir ideāls laiks, lai izlabotu mēneša sākumā pieļautās kļūdas, lai uzlabotu dzīvi un attiecības. Šis ir laiks, lai nostiprinātu pozīciju, spēka atgriešanos un jaunu prasmju attīstību.

Jaunava

Februāris būs Jaunavai mēnesis, kad komplikācijas radīsies ģimenē un laulībā. Eksperti iesaka šīs zīmes pārstāvjiem mazliet nolaist latiņu, lai nevajadzētu veltīgi kritizēt partneri un neradītu ideālu. Šajā posmā ir svarīgi sniegt atbalstu katrai nozīmīgai personai. Šāda rīcība var izsist Jaunavas no līdzsvara, bet, ja jūs dodaties uz atklātu konfrontāciju, jūs varat saasināt strīdu.

Vēl viens pozitīvāks mēneša temats ir grūtību pārvarēšana un problēmu risināšana. Saturna ietekme uz tavu vietu, pievienos optimismu, norādīs uz iespēju uzlabot dzīves materiālo komponentu. Naudas un motivācijas pieplūdums ļaus veiksmīgi atrisināt daudzus jautājumus, kas saistīti ar vēlmēm un karjeras izaugsmi.

Svari

Svariem astrologi iesaka pievērst lielāku uzmanību viņu Vese***ai un enerģijai. Varas mantra palīdzēs papildināt varas rezerves. Mēnesis būs diezgan izmērīts un harmonisks, ideāls radošo ideju, biznesa aktivitāšu, personīgās izaugsmes un romantikas īstenošanai. Kritiskos brīžos Svari tiks izglābti ar viņu intuīciju, kas, starp citu, būs noderīga arī izmaiņu ieviešanā. Pareizas izvēles izdarīšana un pareizā virziena vektora izvēle šajā mēnesī būs daudz vieglāka.

Mēneša sākumā ir iespējamas asas garastāvokļa svārstības, nogurums, problēmas ar pašapziņu un motivāciju. Pārvarēt grūtības, Svari varēs Saturna ietekmē. Patrons planēta palīdzēs atjaunot akcentus un nostiprināt savu pozīciju. Svari varēs atrisināt jebkuru strīdīgo jautājumu, izmantojot atklātu dialogu un mierīgu viedokļu apmaiņu. Ainavu maiņa ir noderīga, īpaši mēneša beigās.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada februārim – cerības piepildīsies!

Skorpions

Februārī Skorpioniem vajadzētu sagatavoties iespējamām grūtībām viņu personīgajā dzīvē. Mājsaimniecības līmenī var būt nepareizas izpratnes, strīdi un konflikti. Domstarpību cēlonis var būt kādam no partneriem piederošais tirdzniecības gars, finansiālais stāvoklis. Astrologi iesaka mierīgi reaģēt uz kritiku un pretenzijām, pievērot acis uz partnera kaprīzēm un aizvainojumu. Galu galā tas viss var mudināt pieņemt lēmumu palielināt labklājību, pāriet uz augstāku samaksu, mainīt darbavietas vai biznesu.

Februāris ir visrentablākais mēnesis, kura notikumi ir tieši saistīti ar visu būtisko jautājumu veiksmīgu risinājumu. Ieņēmumi ievērojami palielināsies, kas atgriezīsies pie savām un romantiskām attiecībām. Lai neuzturētu apstākļus un psiholoģisku stresu, ieteicams sākt regulāru apmācību. Ķermeņa kults un veselīgs dzīvesveids ir tas, kas Skorpioniem ir nepieciešams panākumiem.

Strēlnieks

Februāris ir mēnesis, kad Strēlniekam, kas apgrūtināts ar dzīvi, būs grūti realizēt savus sapņus. Ironiski, vai, iespējams, sakarā ar haosu un Jupitera pārstrukturēšanas ietekmi, zīmes pārstāvju personīgās vēlmes regulāri tiksies ar pretestību. Diemžēl, bet zvaigznes izdarīs uz Strēlniekiem predisponējošu negatīvu ietekmi no ārpuses. Astrologi iesaka domāt par aizsardzību pret kādu citu negatīvu enerģiju. Pasaules un ārējie notikumi Strēlnieka dzīvē var ciest, jo pastiprinās negatīvās plūsmas, kas rodas no citām planētām vai detraktoriem.

Tomēr ir iespējama arī pretēja situācija, kad Strēlnieki centīsies kaitēt citiem un uzspiest viņu rīcību. Jebkurā gadījumā laika posma pretrunīgās tendences ievērojami kavēs progresu. Mīlestība vai iegremdēšana kādā biznesā palīdzēs izlabot situāciju, lai atvērtu jaunu, izdevīgāku dzīves lapu.

Mežāzis

Afirmācijas panākumiem un veiksmi februārī palīdzēs Mežāzim nezaudēt visu, kas tika iegūts 2019. gada sākumā. Saturns ir mēneša vadošā planēta, kas palīdzēs pārvarēt daudzus šķēršļus mērķu sasniegšanai. Tomēr februāra sākumā daudzi Mežāzī var ciest dēļ maldināšanas vai nodevības. Lai to novērstu, astrologi iesaka būt selektīvākiem cilvēkiem, nevis apspriest savus panākumus un plānus ar ārējiem. Tāpat ir ieteicams atturēties no jauniem paziņām, ja šīs paziņas ierosina cita persona.

Mēneša pozitīvie notikumi ietver intelektuālo spēju uzlabošanu. Mežāzim būs vieglāk objektīvi uztvert un pielīdzināt ienākošo informāciju, kas pozitīvi ietekmēs karjeru. Mēneša beigās ir ieteicams organizēt nelielu pārstartēšanu, ņemt atvaļinājumu un doties uz klusu vietu, lai pilnībā koncentrētos uz jūsu domām un plāniem nākamajiem mēnešiem. Vienotība palīdzēs jums ņemt pauzi no informatīvās grūstīšanās un burzmas, sakārtojot visu “pa plauktiem”.

LASI ARĪ: 2 Zodiaka zīmes, kurām februāris būs slikts mēnesis!

Ūdensvīrs

Gaidāmais februāris ir mēnesis, kas saistīts ar zaudējumiem un nepatikšanām materiālajā jomā. Fakts ir tāds, ka šajā laikā Ūdensvīrs, kas satraukts no Saturna ietekmes, var rīkoties diezgan nepraktiski un pārāk ambiciozi. Pašapziņa ir laba kvalitāte, bet ne tad, kad tā izraisa neuzmanību, vainas sajūtu, kļūdas, skaļus paziņojumus, tukšus solījumus vai nepamatotus riskus. Astrologi iesaka Ūdensvīram atturēties no būtiskām izmaiņām. Tāpat nav ieteicams dot un aizņemties naudu.

Jebkuras problēmas, ko radīs Saturna ietekme, var tikt pārvarētas vai neitralizētas ar skaidru skatījumu uz lietām un viņu pašu iespējām. Ir svarīgi saglabāt uzmanību un pieeju, lai risinātu grūtības ar maksimālu uzmanību. Šī Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi atcerēties, ka nav nepārvaramu mērķu, galvenais ir pozitīvi domāt un vienmēr novērtēt riskus.

Zivis

Jupitera un Saturna vienlaicīgā ietekme kalpos februārī ar problēmām plānu realizēšanā. Planētas radīs iekšēju disonansi, kas radīs kļūdainu apkārtējās realitātes novērtējumu. Šī zīmes pārstāvjiem būs diezgan grūti reaģēt uz mainīgajām situācijām, kuru dēļ viņi var nonākt maldos un ilūzijās. Akūtākā problēma būs nespēja pamanīt detaļas. Tas var negatīvi ietekmēt gan personīgo, gan uzņēmējdarbības sfēru.

Astrologi iesaka Zivīm iet ar plūsmu, cerot uz veiksmi un par sevi. Afirmācijas labai veiksmei palīdzēs atrisināt dažas no problēmām bez laika un pūļu pavadīšanas. Mēneša otrā puse ir saistīta ar profesionālās darbības uzlabošanu un uzņēmējdarbības atgriešanos. Astroloģiskā situācija stabilizējas, saistībā ar kuru Zivis varēs droši risināt sarežģītus jautājumus. Ieteicams periodu no 15. februāra līdz 28. februārim veltīt pareizajiem jautājumiem, kas tika atlikti agrāk.

avots: dailyhoro

Leave a Comment