Horoskops 2022. gada oktobrim no Andželas Pērlas

Vēži

Vēži jau oktobra sākumā sajutīs pārmaiņu vēju. Merkurs izvērsies 2. Datumā, 3. mājā, ļaujot veikt iepriekš ieplānotus pirkumus, nodibināt noderīgas attiecības un pakāpties pa karjeras kāpnēm. Līdz 25. oktobrim astroloģe iesaka Zīmes pārstāvjiem ķerties vērsim pie ragiem, un aptumsumu koridorā atkal atstāt enerģisku darbību, lai nepakluptu.

Lauva

Astroloģe atgādina, ka 25. oktobrī sāksies aptumsumu koridors, kas noslēgsies tikai 8.novembrī, tāpēc mēneša beigās Zīmes pārstāvjiem jābūt uzmanīgiem. Galvenā aktivitāte notiks mēneša sākumā, jo 2. datumā Merkurs atgriezīsies tiešā kustībā. Tas nozīmē, ka jautājumi, kas saistīti ar finansēm, karjeras dīkstāvi un jauna darba atrašanu, tiks atrisināti viegli. Iespējams, ka aktīvās Lauvas varēs veicināt savu biznesu.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras sagaida bagātība 2022. gada oktobrī

Jaunava

Jaunavām oktobrī veiksies. 2. Datumā, Merkurs sāks savu kustību horoskopa 1. mājā, kas nozīmē, ka Zīmes pārstāvji varēs mainīties ne tik daudz ārēji, cik iekšēji, noteikt pareizās prioritātes un viegli sasniegt vēlamos mērķus. Piebremzēt nāksies tikai mēneša beigās – 25. oktobrī sāksies aptumsumu koridors, kas ienesīs zināmu apjukumu, kad svarīgi novērst jebkādus riskus un steigu.

Svari

Oktobris sāksies ar nozīmīgu notikumu – 2. datumā Merkurs atsāk savu tiešo kustību, paverot ceļu Svariem rīkoties. Planētas apvērsums horoskopa 12. mājā liecina, ka notiks atbrīvošanās no visa liekā un virspusējā. Tagad ir pienācis laiks pieņemt pārmaiņas un aktīvi strādāt, lai izveidotu veiksmīgu nākotni. Astroloģe iesaka piebremzēt no 25. oktobra līdz 8. novembrim, aptumsuma koridora laikā.

Skorpions

2. datumā Merkurs iznāk no retrograda stāvokļa horoskopa 11. mājā, kas atbild par rezultātu iegūšanu. Tas nozīmē, ka lietas sāks darboties un Skorpions varēs iegūt trūkstošo naudu, dokumentus, atjaunot biznesa līgumus vai uzsākt ko jaunu. Izvairīties no nepatikšanām un pasargāt sevi no kļūdām varēsiet, ja nedarīsiet neko nopietnu no 25. oktobra līdz 8. novembrim (aptumsuma koridora laikā).

Strēlnieks

Strēlnieku sagaida aktīvs mēneša sākumu. Merkurs atsāk tiešo kustību horoskopa 10. mājā. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks aktīvai karjeras izaugsmei, darbam savā biznesā vai apmācībai jaunā profesijā. Nāksies piebremzēt no 25. oktobra, kad sāksies aptumsumu koridors un risks pieņemt nepareizu lēmumu būs daudz lielāks.

Mežāzis

Mežāžiem jābūt gataviem ceļot un pārvietoties. 2. datumā Merkurs vairs nebūs retrograde stāvoklī, un tā apvērsums notiks tālo zemju 11. mājā. Izmaiņas un pārvērtības notiks strauji, tāpēc astroloģe iesaka būt uzmanīgiem un apdomīgiem. Zīmes pārstāvjiem no 25. oktobra svarīgi piebremzēt, lai aptumsuma koridorā nedarītu stulbības.

Lasi arī: 3 noderīgi padomi, lai atbrīvotots no melnās līnijas savā dzīvē

Ūdensvīrs

Ūdensvīram Merkura apvērsums 8. mājā dos iespēju atbrīvoties no visa, kas traucēja laimei, atrisināt sarežģītus jautājumus un izbeigt nesaskaņu periodu ģimenes vai biznesa vidē. Mēnesis būs aktīvs un prasīs daudz enerģijas, kas nozīmē, ka iepriekš jāsastāda rīcības plāns, lai neko svarīgu nepalaistu garām. No 25. oktobra, kad sākas aptumsumu koridors, astroloģe iesaka piebremzēt, lai nepaklutu.

Zivis

Merkura apvērsums tiešā kustībā notiks horoskopa 7. mājā. Tas nozīmē, ka tuvojas aktīvas rīcības laiks, un no 5. oktobra Zivis varēs aktīvi strādāt, lai dzīvē ieviestu pozitīvas pārmaiņas. No Zīmes pārstāvjiem tiks prasīts ne tikai godīgums, bet arī spēja iesākto novest līdz galam. Tempu nāksies piebremzēt no 25. oktobra līdz 8. novembrim, kad sākas aptumsuma koridors, kas var sajaukt plānus un novest uz nepareizā ceļa.

Oktobrī katrs zodiaka apļa pārstāvis iegūs savu iespēju atrast laimi, kuru nevar palaist garām. Astroloģe mudina pret notikumiem dzīvē izturēties ar pozitīvu attieksmi, lai viegli pārvarētu īslaicīgus šķēršļus un saņemtu pelnītu atlīdzību par savu darbu.

COMMENTS

Leave a Comment