5 pārbaudīti veidi, kā pasargāt savu māju no ļaunuma un negatīvas enerģijas

Māja nav tikai dzimtās sienas un vieta, kur mēs guļam un ēdam. Šī ir īsta spēka vieta, kurā ir svarīgi saglabāt harmoniju un kuru ir svarīgi pasargāt no negatīvās menerģijas. Ezotērikas jomas eksperti pastāstīja, kā to var izdarīt.

Rituāls ar sāli un zemi

Šis rituāls jāveic periodiski – apmēram reizi sešos mēnešos vai pat gadā. Tas ir pavisam vienkārši. Nepieciešams ir nedaudz sarakt zemes. Tad ņem sāli (var būt ceturtdienā pirkts sāls), samaisa ar zemi un pakaisa katrā no istabām. Ievietojiet sauju zemes un sāls katrā istabas stūrī un vienu blakus durvīm.

Pēc tam sakiet buramvārdus: “Zeme un sāls ir spēks, ar kuru jārēķinās. Ciešanas un sāpes ir kaut kas, no kā ir vērts izārstēties. Palīdzi man, māte zeme, padarīt manu māju tīrāku. Izdari tā, lai tā nepārvērstos pelnos. Izglāb manu dvēseli un izglāb manu dzīvību. Sniedz mājienu, kur veiksmi, mīlestību un naudu atrast man.

Pēc tam atstājiet visas zemes un sāls saujas trīs dienas savā mājoklī. Tieši pēc trim dienām atkārtojiet to pašu sižetu vēlreiz minūti pa minūtei un pēc tam savāciet zemi un izberiet to tālāk no savām mājām. Dažus nākamos mēnešus jums būs spēcīga aizsardzība pret negatīvu enerģiju, ļauniem cilvēkiem un lāstiem. Tāpat šāds rituāls attīra māju no jau uzkrātās negatīvās enerģijas.

Vēja zvans vai zvaniņš

Šis ir senais austrumu talismans, kas spēj attīrīt māju no sliktās enerģijas, aizdzenot prom visu slikto, ko tu pats atvedi no ārpasaules, vai aizdzen to, ko nelaipni cilvēki atnesa sev līdzi. Vēja zvani aizsargā jūsu māju no ļaunuma un negatīvisma 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā. Galvenais, lai caurules būtu no metāla vai keramikas, bet nekādā gadījumā no plastmasas.

Lielisku telpas attīrīšanu un aizsardzību no tumšās enerģijas dod zvaniņš. To vajadzētu pakārt tieši pie ārdurvīm. Tam arī jābūt izgatavotam no metāla.

Akmeņi-amuleti mājai

Labākais mājas aizsardzības talismans ir jašma. Šis minerāls ietver visu četru elementu spēku. Tas aizsargā māju no citām pasaules būtnēm, kā arī palīdz aizdzīt ļaunās domas. Ja kāds vēlas nodarīt pāri jums vai jūsu mājoklim, akmens arī jūs pasargās.

Rozā kvarcs. Šis ir mīlestības akmens, kas, atrodoties mājā, palīdz aizdzīt negatīvo enerģiju. Tas uzlabo attiecības starp cilvēkiem, īpaši attiecības starp iemīlējušos vīrieti un sievieti.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2022. gada oktobrī

Onikss. Ārpus mājas šis akmens pasargā cilvēku no toksiskām personām. Mājās viņš darbojas kā spēcīgs amulets pret dabas katastrofām, ugunsgrēku, īssavienojumiem. Tā spēks ir ļoti liels, taču, lai to atklātu simtprocentīgi, svarīgi akmeni atstāt tajā pašā vietā, tikai ik pa laikam pieskaroties, lai noslaucītu tuvumā esošos putekļus.

Mājdzīvnieki

Jebkurš mājdzīvnieks pasargā savu saimnieku no lāstiem un ļaunas acs, no sliktiem cilvēkiem, bet melnais kaķis ir spēcīgākais maģiskais aizsargs. Ja jūsu dzīve ir briesmu pilna un apkārt ir daudz toksisku cilvēku, noteikti iegādājieties melnu kaķi. Viņa pasargās jūs un jūsu māju no visa sliktā, no jebkādām briesmām. Rūpējieties par melnu kaķi vai kaķeni un izrādiet rūpēs par mājdzīvnieku, lai viņš par jums rūpētos. Ja jūsu mājā ir spoki vai ļauns mājas gariņš, tad šis dzīvnieks palīdzēs tikt galā ar šīm problēmām.

Rūnas Laguz un Othala

Tieši pie priekšējām durvīm uz sienas ir jānoliek vai jāuzzīmē šīs divas rūnas. Jūs variet piekārt pie sienas attēlu ar rūnām vai novietot akmeņus vai koka plāksnes ar to attēlu tieši pie ieejas. Laguz aizsargā mīlestību un uzlabo attiecības starp radiniekiem. Othala aizsargā māju no ļauno spēku iejaukšanās un problēmām kopumā. Lūk, kā izskatās šīs rūnas:

Leave a Comment