Horoskops 2023. gada 1. oktobrim: Lauvām veiksme mīlestībā, Skorpioniem – nelabvēlīgi notikumi!

♌ Lauva

Jūs saskaraties kā uzticams cilvēks un partneris. Var nodibināt kontaktus un vienoties. Vakarā tev veiksies mīlestībā – mīļotais cilvēks atbildēs, tevi sagaida mīlas pārdzīvojumu un kaislību vētra.

♍ Jaunava

Neviennozīmīga diena. Apšaubāma ir materiālā un ģimenes labklājība. Tomēr jūs nedomājat sēdēt dīkā. Plānojiet savu dzīvi. Iespējamas labas idejas, kaut kā jauna sākums.

♎ Svari

Brīnišķīga diena pašizpausmei un savu talantu demonstrēšanai. Cilvēku, arī pretējā dzimuma, sirdis ir viegli iekarojamas. Nepalaidiet garām iespējas, rīkojieties izlēmīgi.

♏ Skorpions

Diena nepavisam nav labvēlīga darbam. Brīvo laiku veltiet savas veselības uzlabošanai. Vairāk atpūtieties un dariet to, kas jums sagādā prieku.

♐ Strēlnieks

Aktīvi piedalieties projektos un piesaistiet sev jaunus sabiedrotos. Jūs esat uz pozitīvu pārmaiņu robežas. Tāpat ieteicams neaizmirst par ģimeni un izrādīt interesi par biznesu.

♑ Mežāzis

Vide ir draudzīga gan mājās, gan darbā. Jūs varat izvirzīt idejas un uzsākt kolektīvus projektus. Tiek nodibināti spēcīgi sakari un sarunas norit veiksmīgi. Labvēlīgs laiks remontdarbiem.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: Vērsi sagaida sabrukums, Ūdensvīrus – problēmas kādā no dzīves sfērām!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vēžus sagaida izmaiņas, Zivis – vilšanās!

♒ Ūdensvīrs

Jūs ļoti ātri uztverat būtību un viegli mācāties. Jūs varat apgūt jaunu prasmi. Fiziskās aktivitātes sniedz labu veselību. Lieliska diena, lai pastaigātos ārā un baudītu rudens dabas skaistumu.

♓ Zivis

Tagad ir noderīgi iegūt jaunas zināšanas un pilnveidoties profesijā. Interesēties par zinātnes atklājumiem un sasniegumiem. Labi veic garīgās un pētnieciskās darbības. Nedomājiet par problēmām – risinājuma vēl nav.

Leave a Comment