Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Aunu sagaida liktenīgas pārmaiņas, Jaunava liks pamatus svarīgām lietām!

Ir sācies jauns mēnesis. Priekšā pirmā pilnā oktobra nedēļa, kas solās būt labvēlīga. Tas nenozīmē, ka jūs varat būt neuzmanīgs un neuzmanīgs. Ir pienācis laiks uzzināt, kas mūs sagaida.

Šī nedēļa solās būt pārmaiņu un aktīva darba laiks. Lai veiksme jūs nepamestu, izmantojiet īpašus talismanus. Viņi jums palīdzēs darbā un personīgajā dzīvē. Pāvels Globa brīdina, ka daudzu Zvaigžņu zīmju pārstāvji var izvirzīt sev nepareizus mērķus un tērēt savu enerģiju nepareizās vietās. Saistībā ar šo situāciju zvaigžņu eksperti iesaka lūgt padomu un izmantot tuvinieku palīdzību, ņemot vērā citus Pāvela Globas padomus, ar kuriem portāls megagoroskops dalījās ar mums.

Auns

Šī nedēļa Aunam nesīs pārmaiņas, īpaši, ja viņi ceļos un nesēdēs uz vietas. Tālu no mājām viņus sagaida veiksme un peļņa, jaunas paziņas un mīlestība. Ir svarīgi koncentrēties uz biznesu: var rasties grūtības ar vadību.Nedēļas beigās labāk izvairīties no investīcijām, lai nepiedzīvotu grūtības. Šiem cilvēkiem ir jāsaglabā modrība un neļauj nevienam redzēt sevis sliktāko versiju.

Vērsis

Pāvels Globa iesaka Vēršiem izrādīt uzmanību saviem priekšniekiem. No viņu puses var būt pārmērīgs spiediens un kontrole. Problēmas ar draugiem un ģimeni pazudīs otrajā plānā. Var rasties Vese***as problēmas. Nedēļas beigās jums jābūt uzmanīgiem. Labāk neatteikt draudzīgu palīdzību un atbalstu. Tie palīdzēs jums saglabāt harmoniju ar sevi.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 29.09.-08.10.2023: gatavojamies ķiploku stādīšanai!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vēžus sagaida izmaiņas, Zivis – vilšanās!

Dvīņi

Šo septiņu dienu laikā Dvīņu plāni var ātri sabrukt un veidoties no jauna. Viņi var paļauties uz intuīcijas palīdzību. Parādīsies jauni cilvēki, kuri redzēs Dvīņus par kaut ko citu, nevis to, kas viņi patiesībā ir. Šīs Zīmes pārstāvji varēs īstenot savus plānus, taču viņiem jābūt modriem. Biznesā un darbā jūs nevarat iet pa maldinošu ceļu – tas noteikti sabojās jūsu karmu.

Vēzis

Vēžiem pavērsies jaunas perspektīvas visās jomās. Grūtības pāries otrajā plānā un netraucēs to attīstībai. Biznesa un iekšlietas būs viegli, neskatoties uz to, ka nedēļas sākumā var rasties šķēršļi. Ir svarīgi uzkrāt optimismu un pacietību, kā arī pievērst uzmanību saviem bērniem, vecākiem un vecvecākiem. Vēžiem būs ārkārtīgi svarīgi uzraudzīt savu veselību un vairāk kustēties.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment