Horoskops 2023. gada 10. jūlijam: sāciet dienu mierīgi

Lauva

Šajā laika posmā Ļvova sekmīgi veic jebkādas manipulācijas ar nekustamo īpašumu – pērk, pārdod, remontē vai pārkārto mēbeles, labiekārto mājai piegulošo teritoriju. Līdz nedēļas beigām noteikti atrodi laiku saziņai ar mīļajiem. Viņus iepriecinās jūsu uzmanība, īpaši otrajā pusē. Un, ja esat viens, tuvāk nedēļas nogalei, palielināsies interesantas, daudzsološas iepazīšanās iespējamība.

Jaunava

Jaunavām labāk visas svarīgās lietas plānot nedēļas sākumā, tad apstākļi var mainīties, un nāksies novērst uzmanību no citām problēmām. Iespējams, ka vajadzēs doties steidzamā ceļojumā, kas saistīts ar biznesa vai personiskām lietām.

Svari

Kopumā nedēļa ir gana veiksmīga, taču var rasties neparedzētas grūtības. Tavs uzdevums nav ļauties izmisumam un melanholijai, bet gan meklēt risinājumus. Noteikti nav vērts padoties un neko nedarīt, cerot, ka viss izšķirsies pats no sevis, tagad tas noteikti nav tā vērts.

Skorpions

Skorpioni šajā periodā ir neparasti emocionāli, taču labāk ir savaldīt impulsus un saglabāt mieru. Izvairieties no impulsīvām darbībām, spontāniem lēmumiem un neuzmanīgiem paziņojumiem. Tikai šajā gadījumā jūs izvairīsities no kļūdām, problēmām un konfliktiem.

Strēlnieks

Strēlnieku zvaigznēm ieteicams neaizmirst ņemt vērā tuvinieku intereses. Pirms lēmuma pieņemšanas apsveriet, cik ērti tas ir jūsu ģimenes locekļiem. Vēl labāk, pārrunājiet ar viņiem visu, kas jums ir prātā, un atrodiet ikvienam piemērotu iespēju.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: daudziem atgriezīsies veksme naudas lietās!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: liktenīga nedēļa, kas noteiks daudzu finansiālo nākotni!

Mežāzis

Mežāžiem ir pienācis brīdis, kad jāpierāda sevi kā mērķtiecīgu un apņēmīgu cilvēku. Tagad nav īstais laiks domāt un iet līdzi, būt aktīvam un ņemt lietas savās rokās.

Ūdensvīrs

Nedēļa Ūdensvīram solās būt plaukstoša. Tiks saasināta intuīcija, domāšanas radošums un biznesa ass. Tomēr nevajadzētu izrādīt pārāk lielu degsmi pēc pārmaiņām – pastāv draudi iznīcināt veco, nevis radīt jaunu.

Zivis

Ja Zivis atradīs spēku pilnībā koncentrēties uz saviem mērķiem, pastāv iespēja sasniegt galvu reibinošus rezultātus. Zvaigznes dod priekšroku tiem, kas nolemj rīkoties aktīvi – enerģijas pietiks, arī īpaši šķēršļi ceļā nav gaidāmi.

Leave a Comment