Merkura un Plutona opozīcija 2023. gada 10. jūlijs: šīs varas dienas galvenās iezīmes

Nedēļa no 10. līdz 16. jūlijam sākas uz ļoti labvēlīgas nots. Šo divu planētu opozīcijai būs ārkārtīgi labvēlīga ietekme uz visām dzīves sfērām. Daudzi no mums gaidīs uzvaru, labu garastāvokli, enerģijas pieaugumu un daudz veiksmes.

Merkurs un Plutons ir divas viena no otras vistālāk esošās planētas. No konfrontācijas ir diezgan rets aspekts, un tāpēc ļoti pozitīvs. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šī diena būs ideāla jebkuram jaunam sākumam un vispār paaugstinātai aktivitātei. Centies palikt enerģisks un enerģijas pilns, lai paspētu paveikt visu, ko esi ieplānojis.

Šī ir ideāla diena flirtam

Romantika, iepazīšanās, iepazīšanās un flirts – tas viss mums sagādās lielu prieku. Flirtēt būs daudz vieglāk nekā parasti. Cilvēkiem būs nosliece uz saziņu. Ar lielu varbūtību daudzi no mums varēs atrast kādu, kas spēs atbildēt.

Nebaidieties satikt cilvēkus – klātienē, internetā, caur draugiem, spontāni. Nav svarīgi, ko jūs darāt. Galvenais, kā tu to darīsi. Ja esi meklējumos, esi atvērts, joko, smaidi, centies nedomāt par slikto.

Radošo spēju asināšana

Pat ja jūs nevarat sevi saukt par radošu cilvēku, 10. jūlijs to varētu mainīt. Daudzi cilvēki sajutīs spēcīgu intelektuālā spēka un enerģijas pieplūdumu. Ja jūsu darbs ir tieši saistīts ar kādu jaunu koncepciju izstrādi vai mēģinājumu atrast neparastu risinājumu pazīstamai problēmai, tad jums noteikti veiksies. Izlasiet visas iespējamās iespējas. Pierakstiet arī jaunas domas un idejas. Iespējams, ka pārskatāmā nākotnē daudzi no tiem saņems pareizo impulsu.

Lasi arī: Cilvēka raksturs saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Labākā diena kopīgam darbam

Pēc zvaigžņu ekspertu prognozēm, Merkura un Plutona konfrontācijas dienā lielajos uzņēmumos, kur liels skaits cilvēku strādā pie kādu problēmu risināšanas, norit ļoti labi un efektīvi. Lielā kolektīvā tiks palielināta savstarpēja sapratne. Milzīgu cilvēku grupu produktivitāte pieaugs, jo biežāk cilvēki centīsies viens otram palīdzēt. Mēģinājumi šādās dienās iepriecināt varas iestādes ne pie kā nenovedīs. Daudz svarīgāk ir palīdzēt kolēģiem, lai izrādītu savu labestību un vēlmi kaut ko strādāt kopā, būt vienai komandai, nevis ienaidniekiem.

Labvēlīgs laiks izlīgšanai

Ja tev ir ienaidnieki, tad labāk pacelt baltu karogu un mēģināt vienoties. Šim nolūkam vienkārši nav labākas dienas. Jā, jūs varat neapglabāt cirvi, bet, mēģinot izveidot komunikāciju un pārtraukt negatīvisma plūsmu, jūs noteikti samazināsiet agresijas pakāpi. Iespējams, viss atgriezīsies savās sliedēs nevis šo pirmdien, bet pēc dažām dienām vai nedēļām, taču vienu zvaigžņu eksperti zina droši – nevajag palaist garām iespēju kļūt par partneriem, nevis ienaidniekiem.

Šī ir ļoti, ļoti laba diena izlīgšanai starp mīļotājiem, draugiem, radiem. Noteikti lūdziet piedošanu, ja nesenā pagātnē esat kādu aizvainojis. Ja kāds jūs aizvainoja, nenožēlojiet, ka esat paņēmis savu sirdi, lai piedotu personai, it īpaši, ja viņš atzina savu vainu.

Šī ir ļoti labvēlīga pirmdiena, kas iesāks ļoti gaišu un pozitīvu nedēļu. Zvaigžņu eksperti arī iesaka iepazīties ar  mūsu prognozēm, lai uzzinātu, ko tieši šis periods var dot dažādu Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem.

COMMENTS

Leave a Comment