Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: liktenīga nedēļa, kas noteiks daudzu finansiālo nākotni!

Materiālā pasaule atrodas planētu un zvaigznāju ietekmē. Naudas veiksme nāk tikai tiem, kas prot pareizi tērēt un nopelnīt naudu, mijiedarbojas ar nakts gaismekļiem. Finanšu prognoze palīdzēs jums to paveikt.

Laika posmā no 10. līdz 16. jūlijam jāsāk darboties zvaigžņu apļa pārstāvjiem. Pirmdiena būs laba diena Merkura un Plutona spēcīgā aspekta dēļ, un otrdien Merkurs ieiet Lauvas zīmē, kas mūs paglābs no problēmām ar naudu, motivāciju, produktivitāti. Šī nedēļa būs tramplīns, lai iekāptu bagātības un pārpilnības pasaulē, taču pagaidām tas prasīs daudz pūļu. Veiksme būs tiem, kas prot un grib strādāt. Lai palielinātu izredzes gūt panākumus, mēģiniet ģērbties krāsās,  kas piesaista bagātību un veiksmi.

Auns

Aunus gaida diezgan produktīva un dinamiska nedēļa, tāpēc pastāv iespēja, ka parādīsies ne tikai vairāk naudas, bet arī vairāk stresa, jauni uzdevumi un problēmas. Tam nav nozīmes, jo iepriekš mēs iepazīstinājām savus lasītājus ar  padomiem, kā mazināt stresu katrai no Zvaigžņu zīmēm . Jūlija otrā nedēļa Aunam izvērtīsies finansiāli pozitīvi, ja viņi centīsies neko iepriekš neplānot. Tagad ir svarīgi rīkoties pēc iedvesmas, bet bez riskiem. Katrā gadījumā var rasties jauni patīkami apstākļi, kas sagrauj plānus, bet paver jaunas finansiālas durvis.

Vērsis

Vērsim jāiemācās ātri pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Šis būs laiks, kad apstākļi var attīstīties neparedzamā veidā. Merkurs pārvaldīs finanšu plūsmas, kas ir ļoti labi, taču nedrīkst aizmirst arī par Neptūnu, kas turpinās būt sava retrogrāda virsotnē. Tāpēc pārsteigumi Vērsim var būt gan labi, gan slikti no finansiālā viedokļa. Var rasties neparedzēti izdevumi un var rasties izdevīgi piedāvājumi. Galvenais ir nepazust, kad izmaiņas sit pa galvu. Lai gūtu panākumus biznesā, varat izmantot atbilstošu meditāciju.

Lasi arī: Ja jūsu mājā joprojām ir šie vampīru augi, steidzami izmetiet tos ārā, lai izvairītos no neveiksmes.

Lasi arī: Vecmāmiņa iesēja veselu samteņu dobi, bet ne jau skaistumam, tie nav tikai ziedi, bet gan īsts spara un ilgmūžības eliksīrs

Lasi arī: Slavenais čehu – franču rakstnieks devās mūžībā. Vārda meistaram bija 94 gadi

Dvīņi

Dvīņiem nedēļas sākumā vajadzētu sakopt darba vietu vai padarīt enerģiju mājās pozitīvu, ja viņi strādā mājās. Tam vajadzētu izraisīt motivācijas un produktivitātes pieaugumu. Īpaši uz Merkura atgriešanās fona. Šī ir lieliska nedēļa jaunu zināšanu iegūšanai, komandējumiem un finanšu ieguldījumiem. Ap Dvīņiem bieži var gadīties mistiskas un neticamas sakritības, kas atvieglos finansiālo dzīvi. Ja Dvīņi uztraucas par to, kā nopelnīt vairāk naudas, viņiem veiksies.

Vēzis

Vēži, iespējams, nespēs saprast, kāpēc Visums viņus tik dāsni atalgo ar finansiāliem panākumiem un panākumiem darbā, taču jums arī par to nav jādomā. Labāk ir vienkārši baudīt laimi un nemēģināt saprast, ka to vienkārši nav iespējams pilnībā saprast. Zvaigžņu eksperti brīdina, ka šo cilvēku ambīcijas var uzkāpt debesīs, taču ne visi turpmāk varēs apliecināt savu vērtību. Lai nopelnītu vairāk naudas tagad un nākotnē, labāk nesteidzieties un esiet īpaši uzmanīgs.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment