Horoskops 2023. gada 10. septembrim: izbaudiet dienu!

♌ Lauva

Diena ir nelabvēlīga lieliem pirkumiem. Lai cik liels būtu kārdinājums iegādāties kaut ko dārgu, atsakies no šiem nodomiem, pat ja tev šķiet, ka apstākļi ir super labvēlīgi. Ticiet man, viņi tādi ir tikai no pirmā acu uzmetiena!

♍ Jaunava

Nedēļas pēdējā dienā tev var rasties kāda ideja, kas tev šķiet ģeniāla. Bet nesteidzieties to īstenot, samaziniet savu degsmi – šodien jums ir tendence uz vēlmēm. Ļaujiet savām idejām “nobriest” vismaz dažas dienas.

♎ Svari

Neiesaistieties strīdos un konfliktos, pat ar mērķi izlīgt puses! Ceļš uz jums zināt, kur ir bruģēts ar labiem nodomiem. Un šajā gadījumā tas izdosies 100% – galu galā karojošās puses apvienosies, bet tikai tāpēc, lai jūs būtu pēdējais.

♏ Skorpions

Pat ja jums ir tūkstoš argumentu, kas pierāda, ka jums ir taisnība, šodien neiesaistieties strīdos. Diemžēl šajā dienā zvaigznes nav jūsu pusē. Nedaudz turiet savus trumpjus, atliekot “debates” vismaz uz dažām dienām.

♐ Strēlnieks

Atpūtieties un esiet slinki, un, ja strādājat svētdien, mēģiniet nepārpūlēties un risināt tikai steidzamus uzdevumus. Vajag nedaudz piebremzēt, paņemt pauzi, citādi emocionāla izdegšana un spēku zudums neliks gaidīt.

Lasi arī: Starojošā Andžela Pērla pastāstīja, kāds rudens sākums būs visiem zvaigznāju pārstāvjiem

Lasi arī: Tavs veiksmes un bagātības piesaistītājs pusdārgakmenis saskaņā ar tavu zvaigznāju

♑ Mežāzis

Pat ja jums ir grūti atzīt savu kļūdu, esiet drosmīgs un dariet to. Uzreiz jutīsies labāk – it kā no pleciem būtu nocelts kalns. Turklāt jums joprojām ir iespēja to labot, un labāk ir novirzīt savu enerģiju uz to, nevis noliegt acīmredzamo.

♒ Ūdensvīrs

Svētdien neplānojiet nekādas svarīgas lietas, veltiet šo dienu saziņai ar ģimeni, radiem un draugiem. Parādiet savas organizatoriskās prasmes un sāciet pikniku, jautru pasākumu vai sapulci savās mājās.

♓ Zivis

Šajā dienā jums veiksies jūsu centienos, ja izvēlēsities īso, tiešo ceļu. Stratēģija ir vienkārša – nav mēģinājumu krāpties, kaut ko slēpt vai rīkoties. Jums palīdzēs tikai sirsnība, godīgums un skaidra izpratne par to, ko tieši jūs vēlaties iegūt rezultātā. Un tas attiecas uz visām dzīves jomām.

Leave a Comment