Horoskops 2023. gada 11. augustam: neatlieciet to, ko varat izdarīt tagad

♌ Lauva

Mūsdienās īpaši bīstami ir izvēlēties mānīgus un pat vienkārši ne pārāk caurspīdīgus veidus, kā sasniegt mērķi. Jūs uzreiz tiksiet pieķerts melos un galu galā zaudēsiet vairāk, nekā varētu iegūt. Centieties būt godīgs pret apkārtējiem, īpaši tiem, kuriem lūdzat palīdzību.

❗️Izvēlies tiešos ceļus uz mērķi

😈 Pretojies kārdinājumam melot, lai panāktu savu

💵 Esiet ārkārtīgi godīgi finanšu jautājumos

♍ Jaunava

Pēdējā laikā jūs esat attīstījis virkni aktivitāšu, un ir pienācis laiks analizēt rezultātus, strādāt pie kļūdām un izstrādāt turpmākās darbības stratēģiju. Ja nepieciešams, meklējiet padomu šajā jautājumā pieredzējušākiem un kompetentākiem cilvēkiem.

🧐 analizējiet, novērtējiet savu darbību rezultātus

🤔 Padomā, kā izlabot kļūdas

🆘 Ja nepieciešams, lūdziet palīdzību un padomu

♎ Svari

Astrologi iesaka šodien veikt maksimālo uzdevumu skaitu, lai neatstātu tos uz nākamo nedēļu. Jums ir pietiekami daudz enerģijas un laika, un jūs varat viegli tikt galā ar visu, ja ķeraties pie lietas ar entuziasmu.

📈 augsts enerģijas līmenis

✅ Pabeidziet pēc iespējas vairāk lietu

❌ atsakieties no sekundāriem uzdevumiem

♏ Skorpions

Ja kāds nēsā rozā brilles, tad Skorpions piektdien pielaikos pelēkās krāsas. Dzīve tev pēkšņi šķitīs garlaicīga un bezcerīga, un jebkurš sīkums kaitinās. Zvaigznēm ieteicams nekavēties pie negatīvā un cīnīties ar sliktu garastāvokli no rīta. Viss ir tavās rokās, ja spēj noskaņoties uz pozitīvo, vari viegli “pārprogrammēt” savu dienu, un dzīve atkal dzirkstīs košās krāsās!

☁️ “mākoņains” noskaņojums

💣 paaugstināta uzbudināmība

🧘‍♀️ centies būt pozitīvs

♐ Strēlnieks

Šodien tev paveicas, bet kopā ar laimes dāvanām saņemsi arī pāris skaudīgu cilvēku, kuri tavu veiksmi uzskata par nepelnītu. Ignorē čukstus aiz muguras un jūties brīvi paņemt to, kas iekrita rokās! Spītīgie kritiķi nenodarīs nekādu ļaunumu ne tev, ne tavām lietām – viņi šņāks un nomierināsies.

☀️ Veiksmi biznesā

😈 Tu iegūsi skaudīgus cilvēkus

🤬 Neiesaistieties strīdos ar spītīgiem kritiķiem

Lasi arī: Tas ir prātam neaptverami! Kā sociālo tīklu zvaigzne 14 gadu vecumā varēja tik mīklaini un pēkšņi doties mūžībā!

Lasi arī: 5 padomi, kas palīdzēs jums izveidot spēcīgu saikni ar savu sargeņģeli

♑ Mežāzis

Šodien notiks kāds neparasts, neparasts notikums, kas sākumā jūs nobiedēs. Bet nebaidieties no jaunā un nesaprotamā, drosmīgi dodieties tam pretī! Jums tiek dota iespēja mainīt savu dzīvi uz labo pusi, nepalaidiet to garām.

😳 negaidīti notikumi

⛵️ Esi gatavs pārmaiņām

👣 Sper soli pretī kaut kam jaunam

♒ Ūdensvīrs

Palēniniet ātrumu, ja nevēlaties izdegt. Risiniet tikai steidzamus, neatliekamus jautājumus, deleģējiet daļu lietu citiem, nepieciešamības gadījumā meklējiet palīdzību. Un izbaudi vakaru.

📉 Samazināt aktivitāti

👤 daļu darba deleģē citiem

😀 iepriecini sevi

♓ Zivis

Piektdien tev būs jārīkojas apstākļu spiesti – jāpilda apnicīgi priekšniecības uzdevumi, jāsazinās ar tev nepatīkamiem cilvēkiem un jāiesaistās neinteresantās, garlaicīgās lietās. Pazemojiet sevi un mēģiniet visu darīt godprātīgi, un līdz dienas beigām jūs saņemsiet jauku bonusu.

😥 grūta diena

🤮 garlaicīgs, neinteresants darbs

👍 centies visu izdarīt “perfekti”

Leave a Comment