Horoskops 2023. gada 11. augustam: neatlieciet to, ko varat izdarīt tagad

♈ Auns

Diezgan emocionāli smaga diena. No vienas puses, Auni ir pozitīvi noskaņoti, no otras puses, viņi ir pakļauti negaidītiem aizkaitinājuma uzliesmojumiem. Lai nesalauztu malku un pārāk nenogurtu, “šūpojoties” uz emocionālajām “šūpolēm”, līdz minimumam samaziniet saziņu ar apkārtējiem.

😥 smaga diena

💣 aizkaitināmības uzliesmojumi

👤 esi viens

♉ Vērsis

Šodien nav tā diena, lai klausītos padomus. Ja esat pieņēmis lēmumu, rīkojieties, kā plānots, neatkarīgi no tā, kā viņi mēģinātu jūs no tā atrunāt. Parādiet vājumu un ļaujieties pārliecināšanai – nāksies nožēlot neizmantoto iespēju.

💪 Parādiet rakstura spēku

🗣 nepadodies pierunāšanai

📖 Pieturieties pie sava plāna

Lasi arī: Tas ir prātam neaptverami! Kā sociālo tīklu zvaigzne 14 gadu vecumā varēja tik mīklaini un pēkšņi doties mūžībā!

Lasi arī: 5 padomi, kas palīdzēs jums izveidot spēcīgu saikni ar savu sargeņģeli

♊ Dvīņi

Ir pienācis laiks tikt galā ar to, kas sabojā garastāvokli – atrodi negatīvisma avotu un likvidē to. Un, ja jūs to nevarat izdarīt, padomājiet par to, kā mainīt savu attieksmi pret situāciju. Mēģiniet samierināties ar faktu, ka ne viss dzīvē ir ideāli, un nesatraucieties par to.

🧐 meklējiet problēmas avotu

🗑 Atbrīvojies no tā, kas sabojā garastāvokli

😀 esi pozitīvs

♋ Vēzis

Līdz nedēļas beigām pārņems neapmierinātība. Bet pasargājiet savu prātu no tā, ka tas neuzkrīt citiem! Ja nevarat atjaunot savu garastāvokli, runājiet ar kādu, kuram uzticaties. Intīma saruna jūsu gadījumā ir labākais antidepresants!

💣 paaugstināta uzbudināmība

🤬 Aiztur dusmas

😊 Sazinieties ar tiem, pret kuriem esat patiesi noskaņoti

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment