Horoskops 2023. gada 11. septembrim: steiga novedīs pie neveiksmēm!

♌ Lauva

Nedēļas sākumā parādīsies kāds ārkārtīgi nepatīkams cilvēks, līdz ar kuru Lauvas dzīvē ienāks aizkaitinājums un stress. Zvaigznes neiesaka uztvert notikušo pārāk nopietni – šī persona jums nenodarīs lielu ļaunumu un pazudīs tikpat ātri, kā parādījās.

♍ Jaunava

Nedēļas sākums ir labākais laiks mērķu sasniegšanai neatkarīgi no tā, uz kuru dzīves jomu tas attiecas. Jaunavām tūlīt jāsāk uzbrukums, jārīkojas izlēmīgi un drosmīgi! Ir pienācis laiks īstenot savu sapni, zvaigznes ir jūsu pusē.

♎ Svari

Šonedēļ jūs saņemsiet biznesa piedāvājumu, un projekts šķitīs abpusēji izdevīgs. Bet viss var izrādīties pilnīgi nepareizi! Apkopojiet pēc iespējas vairāk informācijas, rūpīgi pārdomājiet to un neuzņemieties nevajadzīgu risku.

♏ Skorpions

Zvaigznes iesaka Skorpioniem beidzot izdarīt kaut ko tādu, ko jūs ilgi nevarējāt izdarīt, bet ļoti gribējāt. Nav svarīgi, par ko mēs runājam – jūs sapņojāt par lēcienu ar izpletni, doties tālā ceļojumā vai izstāstīt kādam visu, ko domājat, tieši un bez “sarunām”. Tagad ir tas brīdis, kad vari sekot savām vēlmēm.

♐ Strēlnieks

Pirmdien Strēlniekam nevajadzētu pārāk dedzīgi “pumpēt savas tiesības” – jūs ne visai pareizi vērtējat situāciju. Tāpēc, saskaroties ar iebildumiem, mēģiniet savaldīt savu temperamentu, pretējā gadījumā jūs pateiksiet pārāk daudz un pēc tam būsiet ārkārtīgi neērti par saviem vārdiem.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

♑ Mežāzis

Ja plānojat uzsākt jaunu biznesu nedēļas sākumā, nespiediet gāzes pedāli līdz galam. Rīkojieties lēni, koncentrējoties uz situāciju, vajadzības gadījumā koriģējot plānus. Ja tu steigsies, tu liksi cilvēkiem smieties, atceries to.

♒ Ūdensvīrs

Šodien tu esi apveltīts ne tikai ar daiļrunību, bet arī spēju ieklausīties sarunu biedrā un iedziļināties viņa vārdu būtībā. Tas ļaus jums panākt sapratni attiecībās ar tiem, ar kuriem tas iepriekš nebija iespējams.

♓ Zivis

Zivīm šodien nevajadzētu pierādīt savu taisnību ar putām pa muti. Pat ja jums šķiet, ka jūs visu darāt pareizi, ieklausieties to cilvēku viedokļos, kuri cenšas jūs apturēt, piespiest „mainīt kursu” vai pievērst uzmanību tam, kas jums šķiet mazsvarīgs. Kritikas straumē var uzplaiksnīt ļoti vērtīga informācija, kas tev ļoti noderēs.

Leave a Comment