Horoskops 2023. gada 12. septembrim: esiet gatavi darboties, enerģija plūdīs pāri malām

♌ Lauva

Ja viņi mēģina jūs iesaistīt konfliktā, distancējieties no situācijas un nepakļaujieties pretinieka trikiem. Ļaujiet jums vismaz ārēji būt pilnīgi mierīgam, un ļaundaris vienkārši “aizrīsies ar savu indi”. Patiesībā tas viņam kalpo pareizi!

♍ Jaunava

Neignorējiet likteņa pazīmes – ja kādi neparedzēti apstākļi liedz paveikt iecerēto, tad no šiem plāniem vajadzētu atteikties. Pēcpusdienā noteikti pārbaudiet savu e-pastu, sociālos tīklus un tūlītējos kurjerus, jo var saņemt svarīgu informāciju.

♎ Svari

Pārtrauciet ciest, jo jūs vairs nevarat mainīties. Pieņemiet situāciju tādu, kāda tā ir, un netērējiet savus nervus. Apstākļi liek aktīvi rīkoties un pievērst uzmanību savām aktuālajām lietām, dzīvot šeit un tagad, ļauties pagātnei.

♏ Skorpions

Šodien esi apveltīts ar milzīgu enerģijas lādiņu, vari tikt galā ar jebkuru uzdevumu. Izmantojiet to, lai gūtu maksimālu labumu, novirziet savu enerģiju dzīves uzlabošanai, attīstībai un šķēršļu pārvarēšanai. Izvirzi lielus mērķus, lielam kuģim ir garš ceļojums!

♐ Strēlnieks

Šodien sagatavojies aktīvai darbībai – lietas negaidīs, centies paveikt pēc iespējas vairāk uzdevumu. Tas attiecas gan uz darbu, gan mājsaimniecības darbiem. Vakarā aprunājies ar ģimeni, piedāvā vismaz dažas stundas pavadīt kopā, veicot kādu patīkamu nodarbi.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023.gada 10.-18. septembrim: ja vēl neesat paspējuši novākt sīpolus, tad tam ir laiks

Lasi arī: Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

♑ Mežāzis

Tici ne tikai saviem spēkiem, arī apkārtējie nav bezpalīdzīgi un var tev noderēt. Nevajag likt uz saviem pleciem to, ko vari uzticēt citiem, tas ievērojami atvieglos tavu dzīvi.

♒ Ūdensvīrs

Jūs apzināsieties kaut ko, kas nav paredzēts jūsu ausīm. Bet jums nevajadzētu izmantot informāciju personīga labuma gūšanai vai kādam kaitējuma nolūkos. Lai cik liels būtu kārdinājums, izliecieties, ka neko nedzirdējāt, pretējā gadījumā šī, maigi izsakoties, negodīga rīcība jums radīs visnepatīkamākās sekas.

♓ Zivis

Nekautrējies runāt par saviem sasniegumiem — ir pienācis laiks atgādināt citiem, ko tu esi vērts. Daži no jūsu draugiem domā, ka saņemtās “prēmijas” jums ir piešķirtas nepelnīti, veiksmes dēļ. Neļaujiet saviem panākumiem devalvēt, atvairieties, aizstāviet sevi! Jūs esat tā cienīgs, kas jums ir, un nevienam nav tiesību jums teikt pretējo.

Leave a Comment