Horoskops 2023. gada 13. augustam: neņemiet galvā āpkārtējo cilvēku negatīvismu

♌ Lauva

Risiniet naudas lietas: maksājiet rēķinus, atmaksājiet parādus un plānojiet izdevumus tuvākajai nākotnei. Vakarā dodies ciemos vai uzaicini draugus pie sevis. Tagad jums ir jānovērš uzmanība, jāuzlādē pozitīvas emocijas, un vienkārša komunikācija ir tieši tas, kas jums nepieciešams.

💵 Sakārtot lietas finanšu lietās

✍️ Sastādi tēriņu plānu

🎉 Neaizmirsti par atpūtu un izklaidi

♍ Jaunava

Izbaudi vienkāršas lietas – stipru rīta kafiju, kraukšķīgus grauzdiņus ar saldu ievārījumu brokastīs, skaistu skatu pa logu… Centies pamanīt tikai labo, nekoncentrējies uz negatīvo. Tagad vairāk nekā jebkad agrāk ir vajadzīgas pozitīvas emocijas, pretējā gadījumā izdegšana un depresija nav tālu.

☀️Saskaņas un miera diena

😊 izbaudi dzīvi

🗑 Izmet visas sliktās domas no galvas

♎ Svari

Šodien vairāk nekā jebkad agrāk jums ir svarīgi saglabāt sirdsmieru un “neaizbiedēt” trauslo harmoniju. Nespiediet sevi darīt to, ko nevēlaties, pavadiet dienu tikai savam priekam.

😥 Emocionālā nestabilitāte

🧘‍♀️ saglabā savu garīgo līdzsvaru

🙅‍♀️ nepiespiediet sevi rīkoties

♏ Skorpions

Svētdien iespējama tikšanās ar kādu cilvēku no pagātnes. Bet negaidiet, ka jūsu attiecības būs tādas pašas kā agrāk! Ir pagājis daudz laika, un vecs draugs vai bijušais partneris ir ļoti mainījies, tāpat kā jūs.

😳 negaidīta tikšanās

🙋‍♂️ sena drauga parādīšanās

❌ neatgriezies pie pagātnes attiecībām

♐ Strēlnieks

Laba diena, lai iepirktos! Nepieciešams atjaunināt savu garderobi? Pirkt jaunu sadzīves tehniku? Pirkt mēbeles? Vai meklējat dāvanu kādam tuvam cilvēkam? Droši dodieties iepirkties, šodien jūs atradīsiet visu nepieciešamo par vislabākajām cenām.

☀️ Labvēlīga diena

🎁 laimīgu iepirkšanos

😀 neaizmirsti palutināt sevi

Lasi arī: Kādi istabas augi piesaistīs sieviešu veiksmi, palīdzēs atrast vīrieti un atbrīvoties no vientulības

Lasi arī: Kāda nabadzīga sieviete nopirka vecus ratus un atrada iekšā aploksni, kas uz visiem laikiem mainīja viņas dzīvi.

♑ Mežāzis

Ja jau ilgu laiku esi atlikusi nopietnu sarunu ar savu dvēseles radinieku, radinieku, draugu vai kolēģi, ir pienācis īstais brīdis. Takts, ieskats un spēja saprast pretinieku palīdzēs jums sasniegt attiecības.

🧐 Uzmanības saasināšana, ieskats

👂 šodien tev ir viegli sadzirdēt sarunu biedru

🤝 Diena piemērota vienošanos un kompromisu panākšanai

♒ Ūdensvīrs

Ja šodien vēlaties klusumu, mieru un vientulību, ļaujiet sev doties pensijā. Nevajag uztraukties, ka tas izskatīsies egoistiski un bezatbildīgi, vajag “atiestatīt” emocijas un uzkrāt spēkus pirms jaunās darba nedēļas.

⏸ atpūsties no biznesa

🗑 Izmet skumjas domas no galvas

🧘‍♀️ atpūtieties un atjaunojiet sirdsmieru

♓ Zivis

Šodien viss ies vēl labāk, nekā gaidīji, un ātri un viegli tiks galā ar uzkrātajiem jautājumiem. Pavadiet vakaru kopā ar ģimeni, mīļajiem – viņiem ir nepieciešama jūsu uzmanība.

☀️ Labvēlīga diena

✅ Veiksmi biznesā

👨‍👩‍👧‍👦 ģimenei draudzīgs vakars

Leave a Comment