Kāda nabadzīga sieviete nopirka vecus ratus un atrada iekšā aploksni, kas uz visiem laikiem mainīja viņas dzīvi.

Es nesen sāku redzēt dīvainus sapņus. Parasti es reti atceros savus sapņus, bet tie atkārtojās atkal un atkal. Skatījos internetā, uz ko norāda bērnu ratiņi sapnī, bet neko prātīgu tur neatradu. Tāpēc jautāju vecmāmiņai. Viņa ir ļoti veca un daudz zina. Smaidot viņa man pastāstīja interesantu stāstu.

Sapņi par bērnu ratiņiem

Vecmāmiņa savus vecākus nepazina. Viņa uzauga bērnunamā un tur satika savu vectēvu. Vectēvs strādāja par šoferi pie uzņēmēja, un vecmāmiņa ieguva darbu par sekretāri. Ar naudu nebija viegli, bet vecvecāki viens otru ļoti mīlēja. Viņi nolēma dzemdēt bērnu, lai viņus vienotu ne tikai mīlestība.

Kad vecmāmiņai bija septītais mēnesis, viņas vīrs piedzīvoja briesmīgu negadījumu. Topošā māmiņa bija tā nobijusies, ka dzemdēja pirms noteiktā datuma. Vienlaikus ar dzemdībām notikusi arī operācija, kas izglābusi bērna tēva dzīvību. Pēc sešiem mēnešiem viņš varēja sēdēt ratiņkrēslā. Sieva bija ļoti priecīga, ka viņas vīrs izdzīvoja. Taču ar finansēm lietas kļuva vēl ciešākas.

Lasi arī: Kad Anija pamanīja, ka viņas vīramāte stāv virs mazdēla ar vīra bērnu fotogrāfiju rokās, viņa uzreiz nesaprata, kas notiek.

Lasi arī: Kad lidmašīnā redzu mammas ar mazuļiem, man nav spēka sevi savaldīt, tā vien gribas pajautāt, kāpēc viņas tā dara

Mans vectēvs ieguva darbu par noliktavas pārzini, un mana vecmāmiņa atrada nepilnas slodzes darbu tuvējā kafejnīcā. Meita, kas bija mana māte, bieži uzturējās iestādes virtuvē. Viņu pieskatīja restorāna vecā īpašniece Jeļena Petrovna. Viņas kļuva par ļoti labām draudzenēm ar manu vecmāmiņu. Viņa bija apzinīga darbiniece.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment