Kādi istabas augi piesaistīs sieviešu veiksmi, palīdzēs atrast vīrieti un atbrīvoties no vientulības

Augiem ir spēcīga enerģija, taču ne visiem tā ir vienlīdz radoša. Eksperti stāstīja par dažiem labākajiem augiem daiļā dzimuma pārstāvēm, kā arī par to, kā un kādā veidā tie sniedz atbalstu.

Mīlestība ir laba, bet, ja jūs turat augus, tad arī lai piesaistītu bagātību. Ir pieci labākie naudas magnētu augi . Eksperti atzīmē, ka tie netraucēs sieviešu laimei un zemāk parādītajiem sievišķajiem augiem.

“Sievietes laime”

Tā sauc šo augu. Tās cits nosaukums ir spathiphyllum. Šis ir ļoti skaists augs, kas zied ar skaistiem baltiem ziediem.

Ja sieviete ir mīlestības meklējumos, šis augs būs lielisks palīgs. Tautas zīmes vēsta, ka, ja vientuļa dāma iesāk šādu augu, viņa drīz pārstās būt viena. Nav brīnums, ka to tā sauc.

Tāpat novērojumi liecina, ka tad, kad mājā uzzied spathiphyllum, sievietei ir lielāka iespēja palikt stāvoklī. Šī ir ļoti laba ziņa tiem, kas vēlas pēc iespējas ātrāk laist pasaulē mazuli.

“Sieviešu laime” palīdz uzturēt pozitīvu mājīgu atmosfēru. Šim augam ir laba ietekme uz attiecībām starp visiem ģimenes locekļiem. Ja vēlaties pārliecināties, ka mājā valda mīlestība un harmonija, jums ir jāuzsāk spathiphyllum.

Papildus visām priekšrocībām sievietēm, spathiphyllum lieliski attīra un atsvaidzina gaisu. Milzīgs šī auga pluss ir tā nepretenciozitāte. “Sieviešu laimei” nav nepieciešama rūpīga aprūpe. To var novietot jebkur – virtuvē, birojā, guļamistabā.

Passiflora

Šis ir tropu augs, kas prasa zināmu aprūpi. Ir daudz pasifloru šķirņu, taču gandrīz visām tām piemīt tīri sievišķīga enerģija. Ziedēšanas laikā pasifloras zieds ievērojami palielina sievietes enerģiju, kā arī sniedz tās īpašniekam radošu izaugsmi.

Kopumā augs harmonizē visu sieviešu, kuras dzīvo konkrētā mājā, domas un iekšējo pasauli. Šis ir brīnišķīgs talismans mātēm, kuras vēlas uzlabot attiecības ar meitu.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Passiflora piešķir sievietēm pašapziņu, kas lieliski ietekmē vīrieša meklējumus. Ja bija iespējams atrast dvēseles palīgu, tad labāk ir pārvietot augu no guļamistabas, jo tas var atņemt vīriešiem spēku. Ja ilgstošas ​​attiecības ar vīrieti sāka izbalēt, jūs varat īslaicīgi pārvietot ziedu uz kopējo guļamistabu. Tas atgriezīs kaislību un mīlestību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment