Horoskops 2023. gada 13. septembrim: izvairieties no kolēģu intrigām

♌ Lauva

Šodien zvaigznes iesaka nevienam nesolīt. Uz jebkuru palīdzības piedāvājumu vai lūgumu atbildi, ka vajag padomāt, un neļauj sevi sasteigt. It īpaši, ja runa nav par vienreizēju palīdzību, bet gan par ilgtermiņa saistībām.

♍ Jaunava

Trešdien jūs varat atrasties krustcelēs, piemēram, varonis no eposiem. Izvēlēties pareizo ceļu nebūs viegli, un uz akmens nebūs nekādu norāžu. Bet neatkarīgi no tā, kur jūs nonākat, šim lēmumam ir jābūt pārdomātam un līdzsvarotam.

♎ Svari

Šodien nav tā diena, kad vari atrasties mākoņos un, kādas aktivitātes aizvests, pilnībā izkrist no realitātes. Jūs varat palaist garām svarīgu informāciju, un tas tiks pateikts garāmejot, nejauši. Centieties uzmanīgi klausīties visu, kas jums tiek teikts.

♏ Skorpions

Bēdziet no rutīnas, tas jūs ievilks depresijas purvā. Veltiet dienu kaut kam jaunam un interesantam, izaiciniet garlaicīgo ikdienu. Zvaigznes apstiprinās jūsu vēlmi pēc pārmaiņām un pilnībā atbalstīs.

♐ Strēlnieks

Tikai jūs varat izlemt, cik aizņemta un drudžaina būs šodiena. Vai nevēlaties uzklausīt padomu un vēlaties darīt tā, kā uzskatāt par pareizu? Paļaujieties tikai uz sevi! Negribi visu darīt vienatnē? Tad ņem vērā citu viedokļus, katrā ziņā ļauj tiem, kurus esi iecēlis par palīgiem, vismaz izrunāties!

Lasi arī: Kā izvairīties no rudens depresijas: padomi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Tavs labvēlīgais mēnesis atbilstoši tavai Zvaigžņu zīmei, lai gūtu jaunus panākumus un finansiālo bagātību

♑ Mežāzis

Šī diena būtu jāvelta rūpēm par mīļajiem. Kļūsti par personīgo vedni kādam, sagādā patīkamu pārsteigumu, sniedz visu iespējamo palīdzību. Mīlestības, siltuma un sirsnīgas līdzdalības nekad nav par daudz; parādiet cilvēkiem, kuri jūs mīl, ka arī viņi jums ir ļoti dārgi.

♒ Ūdensvīrs

Jauninājumi un izmaiņas, ko nesīs šī diena, būs tikai uz labu, pat ja šobrīd neredzat nekādas priekšrocības. Nemēģiniet visu atgriezt normālā stāvoklī, jūs palaidīsit garām lieliskas izredzes, kuras nožēlosit vairāk nekā vienu reizi.

♓ Zivis

Šodien nekas tevi neapturēs ceļā uz mērķi, tu esi aktīvs un izlēmīgs, spējīgs sagraut jebkādus šķēršļus. Turpiniet darbu, bet neaizmirstiet par atpūtu – pēdējā laikā reti esat atļāvies atpūsties, pienācis laiks par to parūpēties.

Leave a Comment