Kā izvairīties no rudens depresijas: padomi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Ik pa laikam no depresijas cieš katrs cilvēks, un rudenī tā spēks ir īpaši spēcīgs. Zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs atbrīvoties no skumjām domām un rast spēkus aktīvai dzīvei.

Rudens depresija var tevi pārsteigt un atņemt spēkus un prieku. Zvaigžņu eksperti iesaka visām Zvaigžņu zīmēm iepazīties ar padomiem, kas var palīdzēt novērst visus šķēršļus ceļā uz labklājību un  izvairīties no rudens depresijas.

Auns

Dzīvespriecīgie un aktīvie Auni reti mocās, jo viņiem vienkārši nepietiek laika dīkstāvē. Viss, kas viņiem nepieciešams, lai saglabātu pozitīvu attieksmi, ir turpināt plānotās aktivitātes un baudīt dzīvi visās tās izpausmēs. Pastaiga pa parku, rosīgās dabas apbrīnošana, gulēšana lapu kaudzē un pat došanās pārgājienā – tas viss palīdzēs Aunam papildināt spēkus un nepakļauties depresijai.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti iesaka Vēršiem rudenī izbaudīt pārmaiņas, taču nevis tās, kas dzīvē notiek tāpat vien, bet gan tās, kuras ir personīgi organizētas. Varat  doties ceļojumā, kaut arī īsā, mainīt savu tēlu, kā arī iegādāties omulīgu un košu siltu rudens apģērbu. Mākslas terapija palīdzēs arī Vērsim tikt galā ar ilgām pēc aizejošās vasaras. Pateicoties šai nodarbei, būs vieglāk atjaunot spēkus un atmodināt spējas, kas pagaidām snaudušās.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023.gada 10.-18. septembrim: ja vēl neesat paspējuši novākt sīpolus, tad tam ir laiks

Lasi arī: Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

Dvīņi

Zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņiem strādāt pie iekšējās harmonijas atjaunošanas un lietu sakārtošanas savās domās. Vēlme pēc pārmaiņām uz labo pusi un cīņa ar personīgajiem trūkumiem palīdzēs viņiem tikt galā ar rudens depresiju. Šī zvaigznāja pārstāvjiem ir grūti pārdzīvot vientulību, tāpēc viņiem vajadzētu biežāk doties pastaigās ar draugiem, lai uzlādētu baterijas un kompensētu komunikācijas trūkumu.

Vēzis

Nodarbošanās palīdzēs Vēžiem pārspēt rudens depresiju. Plānu veidošana aizņems jūsu domas un neļaus skumjām pārņemt jūsu prātu. Plāni var attiekties ne tikai uz darbu un personīgo dzīvi, bet arī uz  mājas labiekārtošanu . Dizaineru darbu apskate un iepirkšanās būs brīnišķīga uzmanības novēršana, kuras laikā Vēži varēs atrast optimālo mājokļa dizaina variantu un iedzīvināt to jau šoruden.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment