Kā atbrīvoties no melnās līnijas dzīvē un kļūt par uzvarētāju

Dažreiz sāk šķist, ka neveiksmes nekad nebeigsies, un nepatikšanas, šķiet, seko viena pēc otras. Šo laiku parasti sauc par melno svītru. Ja jūtat, ka, neskatoties uz visiem jūsu pūliņiem, nepatikšanas nebeidzas, ir pienācis laiks pielāgot savu dzīves ceļu uz labo pusi.

Kas piesaista negatīvo enerģiju

Pirmkārt, jums ir jādomā: kāpēc visas šīs nepatikšanas notiek ar jums? Iespējams, jūsu biolauks ir bijis pakļauts kāda cita spēcīgai ietekmei. Ja jūsu enerģētiskā aizsardzība ir vāja, dažreiz pietiek ar vienu nelaipnu skatienu – un drīz vien šķiet, ka grūtības piesaista arvien jaunas problēmas.

Šajā gadījumā jūsu aizsardzību var stiprināt ar spēcīgiem talismaniem un amuletiem. Arī burvestības, lai gūtu panākumus un atbrīvotos no nepatikšanām, nenāks par ļaunu. Atcerieties, ka līdzīgs piesaista līdzīgu, un mēģiniet izstumt negatīvismu no savas dzīves. Kad būs sperti pirmie soļi, pati dzīve sāks mainīties uz labo pusi.

Pozitīvas domas spēks pret virkni neveiksmju

Lai melnā svītra pārtrauktu, ir svarīgi nekavējoties rīkoties izlēmīgi. Ļaunie spēki jūtas nesodīti un visvareni, redzot, ka tu padodies. Saskarieties ar savām problēmām drosmīgi un skaidri formulējiet sev: esat gatavs cīnīties par labāko.

Lasi arī: Kā izvairīties no rudens depresijas: padomi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Tavs labvēlīgais mēnesis atbilstoši tavai Zvaigžņu zīmei, lai gūtu jaunus panākumus un finansiālo bagātību

Šī doma ir jāatkārto biežāk, to var pat ierakstīt dienasgrāmatā, lai atgādinātu sev par savu lēmumu. Piesaistiet sev pozitīvu enerģiju. Dariet labu un palīdziet apkārtējiem cilvēkiem. Nedariet to par sliktu vai kā labvēlību apkārtējai pasaulei. Lai labais ir mazs, bet tam jānāk no sirds. To darot, jūs darīsit augstākajiem spēkiem skaidrību, ka neesat ļauns un joprojām izkļūsit no virknes problēmu un pārbaudījumu.

Burvestības, lai atbrīvotos no negatīvisma

Jūs varat palīdzēt sev ar vienkāršiem rituāliem. Negaidiet, ka uzreiz pēc tām pār jums pārņems pārpilnības rags, bet jūs absolūti nostiprināsiet savu aizsardzību, ieviešot tajā pozitīvas enerģijas plūsmas.

Ir kāds spēcīgs rituāls, kas senos laikos tika veikts pie pamestas akas. Mūsdienu apstākļos šim nolūkam ir piemērota jebkura kanalizācijas bedre vai grāvis. Atvērta kanalizācijas lūka darbojas labi – tikai pārliecinieties, ka neviens neatrodas zemāk.

Kad esat atradis piemērotu vietu, pagaidiet, līdz neviena nav tuvumā. Tad paskatieties uz notekūdeņiem, nospļaujieties un skaidri sakiet:

Bēdas, bēdas, ejat prom no manis, atgriezieties, no kurienes nācāt!

Tad ātri, neatskatoties, atgriezieties mājās. Nerunājiet ar nevienu un neapstājieties – tā ir svarīga šī rituāla sastāvdaļa. Tādā veidā visas savas nepatikšanas un bēdas atstāsi pagātnē.

Atbrīvojieties no negatīvisma savā dzīvē. Atcerieties, ka pat bezcerīgās situācijās parasti varat atrast risinājumu. Izmantojiet vienkāršus, bet efektīvus veidus, kā pasargāt sevi no sliktām lietām, un neliedziet sev iespēju uz visiem laikiem šķirties no nepatikšanām. Mēs vēlam jums pozitīvas pārmaiņas, panākumus visos jūsu centienos.

Leave a Comment