Horoskops 2023. gada 14. aprīlim

Auns

Darba nedēļas beigās produktivitāte nemaz neatkāpjas. Ārkārtīgi veiksmīga diena, kas var nest negaidītus panākumus kādam tālā pagātnē aizsāktam biznesam vai, gluži otrādi, kļūt par sākumu jaunam projektam, kas vēlāk zīmes pārstāvi pacels augstākā līmenī gan finansiāli, gan sociāli.

Vērsis

Nedēļas beigas ir lielisks laiks, lai parādītos visā savā krāšņumā. Šajā dienā vari būtiski paaugstināt savas popularitātes līmeni gan komandā, gan plašākā nozīmē. Taču veiksme sagaida ne tikai profesionālajā jomā, bet arī jebkuros citos darījumos – piemēram, nekustamā īpašuma pārdošanā vai pirkšanā.

Lasi arī: Venēra Dvīņu zīmē no 11. aprīļa līdz 6. maijam: esiet uzmanīgi ar cilvēkiem, kas maina kažoku atkarībā no izdevīguma

Dvīņi

Dvīņu šarms un īpašā atvērtība šajā dienā būs pamanāma ikvienam. Jebkuri sociālie sakari būs ārkārtīgi veiksmīgi – gan ar kolēģiem, gan ar ģimenes locekļiem, gan ar romantiskiem partneriem. Izskats šajā dienā var izvirzīties priekšplānā – labs laiks, lai eksperimentētu ar tēlu un iegādātos jaunu apģērbu.

Vēzis

Šajā dienā nevajadzētu dot ilgtermiņa solījumus un slēgt līgumus. Pēc grūtās nedēļas beidzot nāk atvieglojums, un Vēžiem var šķist, ka šis ir lielisks laiks sevis apliecināšanai. Taču nevajag steigties – visus svarīgos lēmumus labāk atlikt uz nākamo nedēļu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment