Kā noteikt negatīvisma klātbūtni jūsu mājās un novērst to

Ir vispāratzīts, ka māja ir sava veida cietoksnis, kurā varat paslēpties no jebkādām problēmām un grūtībām. Tomēr nereti ļaunums iekļūst mājīgā ligzdā, liekot uztraukties, izjust iekšēju spriedzi vai pat vēlmi pamest kādreiz drošās sienas.

Uzzināt, ka mājā ir negatīva enerģija, nav grūti. Ir vairākas pārbaudītas metodes, kā noteikt problēmu avotu un ātri novērst visas problēmas. Speciālisti iesaka ieklausīties sevī: dusmu izpausmes no nulles, nesaskaņas attiecībās, nepamatotas bailes vai nevēlēšanās būt mājās liecina arī par to, ka ar  mājas enerģiju ne viss ir kārtībā.

Kā saprast, ka enerģija mājās ir ciešanas

1. Miega traucējumi bez redzama iemesla, nemiers un intensīva spriedze, īpaši naktī, var liecināt par to, ka māja ir bojāta vai tai ir odere.

2. Mājdzīvnieku uzvedība mainās uz slikto pusi. Viņi sāk uzvesties nemierīgi un pat agresīvi, šņāc vai rej kosmosā, cieši vēro kaut ko neredzamu, atsakās apmeklēt noteiktas telpas vai pat vēlas iziet no mājas.

Lasi arī: 5 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada aprīlī, lai būtu laimīgāki

3. Sveces sāk kūpēt un sprakšķēt. Lai saprastu, ka mājā valda negatīvisms, palīdzēs vienkārša baznīcas svece: viņi to aizdedzina un apbraukā visu mājokli. Vietās, kur liesma nodziest, sāk sprakšķēt vai parādās melni dūmi, ir negatīvisma klātbūtne.

4. Ne tie patīkamākie “viesi” pateiks, ka mīkstuma enerģija ir mainījusies uz slikto pusi: skudru, tarakānu, mušu vai punduru invāzija.

5. Vēl viena skaidra zīme ir pēkšņi mirstoši telpaugi. Tie kalpo kā mājas labklājības indikatori.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment