Horoskops 2023. gada 16. aprīlim

Lauva

Lieliska diena, lai esošās attiecības paceltu uz nākamo līmeni – piemēram, sāktu kopdzīvi ar savu dvēseles radinieku vai domātu par laulībām. Ja attiecības vēl nav sasniegušas pietiekamu līmeni, varat vismaz pavadīt laiku kopā – piemēram, doties pastaigā pa parku.

Jaunava

Šajā dienā radītās atmiņas Jaunavām paliks uz ilgu laiku – ir daudz iespēju padarīt tās priecīgas un siltas. Vislabāk kaut kur doties tuvu cilvēku sabiedrībā. Īpaši labi būs, ja izdosies šādu izbraukumu padarīt izglītojošu visiem dalībniekiem.

Svari

Attiecības šajā dienā uzkarst, kaislības vārās, pāros, kuri ir kopā jau ilgu laiku, atgriežas bijušās jūtas. Taču svētdiena nav īpaši piemērota spēcīgu alianses veidošanai un laika pavadīšanai ar ģimeni.

Skorpions

Nedēļas nogalē svarīgi parūpēties par sevi un īpaši saviem nerviem. Piemērota jebkura prakse relaksācijai – var nodarboties ar meditāciju vai jogu, doties uz masāžu vai iet burbuļvannā. Šai dienai nevajadzētu plānot nopietnas lietas un uzdevumus – svarīgi ir labi atpūsties.

Strēlnieks

Nedēļas beigas vislabāk rezervēt izbraukumiem ar draugiem, vakariem ģimenes lokā vai laika pavadīšanai ar otru pusi, pretējā gadījumā var rasties negaidīta un spēcīga vientulības sajūta. Svarīgi ir arī rūpēties par savu veselību – iedibināt uzturu, sportu un miegu.

Lasi arī: Mājas pavasara attīrīšana no negatīvisma: 5 noderīgi paņēmieni

Mežāzis

Ja iepriekš attiecībās bija kādas problēmas, tās, visticamāk, atrisināsies līdz svētdienai. Ar partneri radīsies tuvības un sapratnes sajūta, tiks nodibināts kontakts. Kopumā jūs varat sagaidīt jebkuras patīkamas sakritības – jaunas paziņas, dāvanas, laimestus utt.

Ūdensvīrs

Nedēļas beigās Ūdensvīri beidzot atradīs laiku izklaidēm. Šajā dienā var kārtīgi atrauties, plānot patiešām spilgtus un neaizmirstamus notikumus. Ir iespējams arī atrast mīlestību no pirmā acu uzmetiena.

Zivis

Nedēļas pēdējo dienu var veltīt pelnītai atpūtai – vislabāk ir pietuvoties dabai, īpaši, ja ir iespēja doties uz kādu ūdenstilpni. Tas palīdzēs pareizi atiestatīt un sagatavoties jaunajai nedēļai.

Leave a Comment