Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 17. aprīļa līdz 23. aprīlim

Daiļā dzimuma pārstāves ir īpaši jutīgas pret planētu enerģiju. Zvaigžņu novērotāju iknedēļas prognoze palīdzēs pareizi noskaņoties, izvairīties no problēmām un gūt panākumus.

Starp citu, šonedēļ var būt daudz problēmu. Ne tikai sievietes planēta Venēra samazinās, bet arī Merkurs sāks retrogrādā 21. datumā. Tomēr tas nav sliktākais. 20. aprīlī mūs visus sagaida pilns Saules aptumsums, kas var sagādāt lielas nepatikšanas un problēmas. Izrādās, ceturtdien būs jāskatās uz abām pusēm, lai nepieļautu kļūdas. Iespējams, ka spēki atstās daudzas dāmas, taču, lai tas nenotiktu, jums periodiski jāizmanto elpošanas vingrinājumi, lai stiprinātu enerģiju.

Sieviete Auns

Šīs zīmes pārstāves, iespējams, ir vienīgās sievietes, kuras tiks saudzētas no Venēras un Merkura negatīvās ietekmes. Precīzāk, tas vienkārši tiks samazināts. Šonedēļ zvaigžņu novērotāji iesaka sievietēm Auniem tomēr būt nedaudz mazāk aktīvām, kā arī pievērst uzmanību savas domāšanas ieprogrammēšanai pozitīvā veidā. Ir arī vērts uzraudzīt savu veselību, izslēdzot kaitīgos produktus. Jūs varat iedziļināties ģimenes lietās, izpētīt savas vājās vietas un trūkumus, bet neiesaistieties pašrakņā.

Sieviete Vērsis

Pirms Merkura retro-kustības sākuma Vērsim ir svarīgi, lai būtu laiks pabeigt un izlabot visas svarīgākās lietas. Viena no nepatīkamākajām ziņām ir tā, ka šonedēļ šīs zīmes sievietes var krietni novājināt savu slavēto intuīciju. Zvaigžņu novērotāji iesaka klausīties nevis sesto sajūtu, bet gan veselo saprātu un to, ko saka tuvi cilvēki. Citu padoms var būt glābiņš. Ja iespējams, tad 20. aprīlī, aptumsuma dienā, labāk atpūsties no ierastajām saistībām un paņemt brīvu dienu.

Lasi arī: Kā pareizi izmest veco naudas maku, lai nauda un veiksme neaiziet līdzi

Sieviete Dvīņi

Šonedēļ ieplānotās lietas labāk neatlikt, tāpat kā neaizmirst par agrāk dotajiem solījumiem. Ikvienam, kurš patiešām vēlas savas attiecības pacelt jaunā līmenī, vajadzētu mēģināt to izdarīt pirms trešdienas ieskaitot, jo tad zvaigžņu situācija brīžiem pasliktināsies. Daži cilvēki noderēs no šiem padomiem. No otras puses, visas šādas lietas var nolikt malā, lai vienkārši atslābtu un nepiesaistītu liekas problēmas. Dvīņiem jādomā nevis par nākotni, bet gan par tagadni.

Sieviete Vēzis

Šonedēļ skaistajiem Vēžiem steidzami jātiek vaļā no pagātnes. Piemēram, ir ļoti svarīgi pirms retro Merkura sākuma un pirms aptumsuma aizmirst bijušo vīrieti. Ja nedēļas otrajā pusē daudz domāsi par pagātni, tad visas durvis uz gaišo nākotni vienkārši aizvērsies. Planētu ietekme radīs negatīvus apstākļus panākumiem darbā, tāpēc visas lietas labāk pabeigt līdz trešdienai. Tagad pat vispļāpīgākā un drosmīgākā Vēža sieviete nespēs nodibināt izdevīgas paziņas, kā arī iekarot jauna vīrieša sirdi.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment