Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. aprīļa līdz 23. aprīlim

Sākas jauna nedēļa, kurā daudzus no mums gaida zināmas grūtības un nepatikšanas. Lai tos apietu un kļūtu veiksmīgāks, nezaudējot savas spējas un talantus, iesakām ievērot vienkāršus zvaigžņu novērotāju ieteikumus.

Pirmais un svarīgākais katram no mums šonedēļ ir samierināties ar sevi un ar pasauli. Tikai tādā veidā būs iespējams minimizēt problēmas, ko mums sūtīs Venēra, kā arī aptumsumu 20. aprīlī un Merkura retrogrādu no 21. datuma. Ja esat pārāk neapdomīgs cilvēks, kuram patīk riskēt un rīkoties spontāni, labāk no tā atteikties. Ir pienācis laiks izvēlēties citu stratēģiju mērķu sasniegšanai. Šajās septiņās dienās tev būs jābūt izdomīgākam un godīgākam – gan pret sevi, gan citiem.

Auns

Aunam, pirmkārt, jāatceras, ka tagad nekādā gadījumā nevar atrisināt citu cilvēku problēmas. Iemesls ir ne tikai planētu un zvaigžņu negatīvā pozīcija. Jums bez bailēm jāuzņemas svarīgas personiskas lietas, jo tie, visticamāk, pārskatāmā nākotnē kļūs par kaut kā ļoti laba prologu. Šo septiņu dienu laikā Auni nespēs iegūt to, ko vēlas, bet kaut ko labu viņi var iegūt nedaudz vēlāk. Varbūt ir pienācis laiks izdarīt svarīgu mācību no iepriekš notikušā.

Vērsis

Aprīļa vidū Vēršiem var sākties zināmas grūtības mīlas sfērā, taču viņi tiks galā ar problēmu pieplūdumu, pateicoties savam optimismam. Nakts gaismekļi aktivizēs šo cilvēku labākās un sliktākās īpašības, tāpēc viņu rīcība var nebūt pilnīgi loģiska. Daudziem tas nepatiks, bet problēma nav tā, ka viņi kādu laiku būs atstumti. Problēma ir tāda, ka uz šī fona viņi vēlēsies, lai ar viņiem manipulē. Vērsim labāk nedejot pēc kāda cita melodijas, lai cik slikta būtu situācija. Tagad labāk ir turpināt saliekt savu līniju, bet nedaudz uzmanīgāk.

Lasi arī: Kā pareizi izmest veco naudas maku, lai nauda un veiksme neaiziet līdzi

Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ ir daudz ko uzmanīties. Tātad, tas viss būs aktuāli nedēļā no 17. līdz 23. aprīlim. Tas palīdzēs samazināt problēmas jebkurā no jomām. Zvaigžņu novērotāji iesaka izvairīties no rupjībām, īpaši attiecībās ar radiniekiem un dvēseles radiniekiem. Īpaši bīstami būs kārtot lietas 20. datumā, pilnā Saules aptumsuma dienā. Dvīņi sarežģītās situācijās prasa nosvērtību, nosvērtību un sirdsmieru. Zvaigznes vēlas viņus izsist no līdzsvara, tāpēc ir svarīgi šo vēlmi cīnīties.

Vēzis

Vēža prognozes šonedēļ sola neveiksmi, taču nebaidieties. Pirmkārt, neveiksmes var sagaidīt visu zīmju pārstāvjus. Ir svarīgi tikai zināt, kā tos apiet. Zvaigžņu novērotāji iesaka atgriezties pie idejām, kas Vēžus iedvesmojušas agrāk. Tas palīdzēs nepiedzīvot neveiksmes aktuālajās lietās. Protams, daži no tiem būs jārisina pēc dienesta palīdzības. Šajā gadījumā vēžiem būs nepieciešama vislielākā piesardzība un spēja rast risinājumu ar loģiku.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment