Horoskops 2023. gada 18. jūnijam: izmantojiet šo dienu atpūtai!

Auns

Nedēļas beigās saņemsi kādu svarīgu informāciju, kas var noderēt turpmāk. Un arī svētdien tev ir iespēja piesaistīt kādu atbalstu un saņemt gudrus padomus.

Vērsis

Labvēlīga diena, lai rūpētos par savu māju. Ģenerāltīrīšana, remonts, preču pirkšana mājoklim – viss izdosies, bet tikai ar nosacījumu, ka ķersies pie lietas ar entuziasmu, nevis tikai tāpēc, ka “tā vajag”.

Lasi arī: Kurās dienās grīdas labāk nemazgāt, lai nepievilinātu nabadzību

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Dvīņi

Šodien tev labāk neuzņemties uzdevumus, kas prasa koncentrēšanos un augstu uzmanības koncentrāciju. Šajā dienā tu neesi noskaņots uz šādu problēmu risināšanu un būsi pastāvīgi apjucis. Labāk vienkārši apsēsties vai atrast darbību, kurā “rokas ir aizņemtas un galva ir brīva”.

Vēzis

Nedēļas pēdējā dienā esi uzmanīgāks pret citu teikto – iespējams, ka kāds tev “iemest” kādu ļoti interesantu ideju. Un, ja plānojāt svētdienu pavadīt vienatnē, mēģiniet nepakļauties skumjām un melanholijai, padzīt nepatīkamās domas un domāt tikai par labo.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment