Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam – uzmaniet savu emocionālo stāvokli un centieties dusmās nededzināt tiltus!

Sieviešu nedēļas prognoze ir labākais palīgs jebkuras Zvaigžņu zīmes skaistām dāmām. Ar tās palīdzību jebkura meitene vai sieviete varēs padarīt savu dzīvi labāku, kā arī uzzināt, ko viņa var sagaidīt no pirmā vasaras mēneša 19. līdz 25. datumam.

Šonedēļ ir vasaras saulgrieži, tāpēc viena no svarīgākajām lietām, lai uzturētu labu garastāvokli, ir kārtīga mājas uzkopšana. Iepriekš mēs runājām par kļūdām, kas var viegli izraisīt enerģijas problēmas . Arī šonedēļ der atcerēties par retro Saturnu, kas turpinās atklāt savas negatīvās noskaņas un ļoti slikti ietekmēs gandrīz visu Zīmju sieviešu psihi un veiksmi. Pārējās planētas joprojām atrodas labā stāvoklī, tāpēc skaistajām dāmām ir visas iespējas gūt panākumus.

Sieviete Auns

Auns ieņem pirmo rindu Zvaigžņu zīmju spēcīgāko garu reitingā, taču šajās septiņās dienās Aunu sieviešu pārliecība un nelokāmība var sarukties Saturna dēļ. Problēmas būs arī šo dāmu konkurentēm un sāncensēm, tāpēc pastāv iespēja, ka Saturns viņām pavērs labas izredzes. Karjeristēm planētu ietekme sola karjeras celšanos un paaugstināšanu amatā, bet uzņēmumu īpašniekiem – izcilu peļņu. Mājsaimnieces gaida panākumi personīgajā dzīvē. Galvenais veiksmes nosacījums būs spēja pieņemt intuitīvus un drosmīgus lēmumus. Tāpat zvaigžņu eksperti iesaka saglabāt apdomību.

Sieviete Vērsis

Skaistajiem Vērsis, tāpat kā Auns, labāk nepazaudēt galvu, īpaši sarežģītās situācijās un dilemmu priekšā. Jāatceras, ka šajās septiņās dienās visā, kas notiek, būs daudz slazdu. Viss ir ārkārtīgi neviennozīmīgi, tāpēc labāk skatīties abpusēji un uzticēties loģikai un pieredzei. Sievietēm Vērsis ir svarīgi tiekties pēc garīgas harmonijas un savstarpējas sapratnes ar tuviniekiem. Nav jābaidās parādīt savas vājās puses: mīļotais vīrietis un citi mīļie novērtēs sirsnību. Pastāv liela iespējamība, ka Vērsis satiks kādu svarīgu cilvēku, kuru ar viņām saista karma.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī:Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Sieviete Dvīņi

Tikai ieklausoties savās sirdīs, Dvīņu sievietes nekļūdīsies. Šo septiņu dienu laikā viņas varēs izmantot visas iespējas, ar kurām Visums viņas apbalvos. Ar viņu palīdzību Dvīņi vismazāk kļūdās, izvēloties ceļu. Laika posms no 19. līdz 25. jūnijam šīm sievietēm būs laiks, kad jāstrādā pie sevis. Šīs Zīmes pārstāvēm būs jāpieliek daudz pūļu, lai sasniegtu savus mērķus, taču zvaigžņu eksperti uzskata, ka Dvīņi var visu, jo Merkurs viņu zīmē vairos ticību sev.

Sieviete Vēzis

Pašreizējais planētu stāvoklis sola daiļā dzimuma Vēžiem kaut ko svarīgu attiecībā uz karjeru vai attiecībām ar mīļoto vīrieti. Zvaigznes iesaka būt pacietīgākam un laipnākam, pat ja jāpiedod tas, ko ir ārkārtīgi grūti piedot. Jāturas lepni un neatkarīgi, tad pozitīvas pārmaiņas nāks ātrāk. Vēža sievietēm pietiek spēka sākt jaunu dzīvi, atrast jaunu darbu, vaļaspriekus. Vēži ir tipiski sangviniķi, tāpēc viņām būs viegli izveidot jaunas paziņas, īpaši ņemot vērā Merkura spēku, kas ir atbildīgs par attiecībām starp cilvēkiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment