Ko nedrīkst darīt mājās: 5 darbības, kas piesaista nabadzību

Jūs varat piesaistīt nabadzību mājā nejauši un nezināšanas dēļ. Mūsu senču gudrība palīdzēs izvairīties no smieklīgām kļūdām, saglabāt mājā laimi un labklājību.

Katru dienu mēs veicam daudzas darbības, bet ne visas no tām piesaista laimi un labklājību. Eksperti zina, kas tieši atbaida finansiālo labklājību , un iesaka pārtraukt darīt to, kas jūsu mājās piesaista nabadzību un satricinājumus. Uzmanieties, lai nauda neizslīd caur pirkstiem.

1. Vakarā neiznesiet miskasti . Saskaņā ar pazīmēm šāda nodarbošanās var ne tikai izraisīt finanšu aizplūšanu, bet arī radīt nepatikšanas dzīvē.

Vislabāk ir izkļūt no rīta, kad saule jau pakāpusies virs horizonta. Turklāt ezotēriķi iesaka mest atkritumus necaurspīdīgos maisos, lai ceļā uz atkritumu izgāztuvi neviens jūs nevarētu aizkustināt.

2. Nekrāj atkritumus. Lietas, kas piesaista nabadzību, ir atrodamas katrā mājā , un tās ir jāatbrīvojas. Tukšas pudeles, vecas avīzes, saplēstas un nolietotas drēbes, netīri apavi un saplīsuši trauki neradīs jūsu mājām prieku un labklājību.

Veltiet laiku, lai pareizi sakārtotu savu māju un beidzot atbrīvojieties no visa, kas pārblīvē telpu. Demontējiet pieliekamos, starpstāvus un balkonus, notīriet putekļus un zirnekļu tīklus, kas piesaista negatīvo enerģiju. Turklāt putekļi var izraisīt Sli**bas, tāpēc tiem nav vietas jūsu mājās.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze 2023. gada vasarai: daudzu gaida lielas pārmaiņas vasarā – dažus uz sliktāko pusi, citus sagaida bagātība!

Lasi arī: Saturna retro fāze no 2023. gada 17. jūnija līdz 3. novembrim: noderīgi padomi visiem Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem – neaizmirstiet par saviem galvenajiem mērķiem un esiet uzmanīgi

3. Nekaisiet naudu pa māju, un vēl jo vairāk nelieciet to uz pusdienu galda. Finansēm nepatīk, ja tās tiek atstātas novārtā, un tās ar jums nekavēsies. Katram rēķinam jābūt makā vai speciālā uzglabāšanas vietā, bet monētām atsevišķā kabatā.

4. Neaizdodiet naudu vakarā un tad, kad mēness ir dilstošā fāzē. Šajā periodā palielinās iespēja nekad neredzēt savu naudu. Jūs varat atdot savus ietaupījumus augošajam mēnesim. Šī vienkāršā noteikuma ievērošana palīdzēs izvairīties no finansiālām grūtībām.

5. Nestāviet uz sliekšņa, lai nebloķētu finanšu plūsmas, un nepārkāpjiet neko pāri slieksnim. Saskaņā ar uzskatiem, slieksnis ir svēta vieta, un tā neievērošana var negatīvi ietekmēt finansiālo labklājību.

Jūs varat piesaistīt naudu mājai ar vienkāršu rituālu palīdzību, un tad veiksme būs jūsu pusē. Sekojiet mūsu senču priekšrakstiem, lai novērstu nepatikšanas ar dzīves finansiālo pusi un grūtības ceļā uz labklājību.

Leave a Comment