Horoskops 2023. gada 18. jūnijam: izmantojiet šo dienu atpūtai!

Lauva

Šodien labāk nebraukt un būt uzmanīgiem, šķērsojot ielu. Zvaigznes brīdina par lielu negadījumu un traumu risku uz ceļa. Un, ja jums tomēr jādodas ceļojumā ar privāto automašīnu, nepārkāpjiet ātruma ierobežojumu.

Jaunava

Šodien jums ir labi jāatpūšas, pirmkārt, no savām domām. Dodieties “izvēdināt” draugu kompānijā, dodieties uz kino, apmeklējiet teātri vai izstādi, organizējiet pikniku. Pirms gaidāmās darba nedēļas ir jāatpūšas un jāuzņem spēks.

Svari

Pavadiet laiku ārā – dodieties pārgājienā, piknikā vai garā pastaigā. Svētdienai nekādas nopietnas lietas labāk neplānot, vajag atpūsties. Diena ir nelabvēlīga arī skaistumkopšanas salonu apmeklēšanai un garderobes atjaunošanai, pārliec to uz nākamo nedēļu.

Skorpions

Šajā dienā jūs varat iet līdzi straumei. Ļaujiet visam ritēt tā, kā tas notiek, un, ja šodien nevarat izdarīt kaut ko no saviem plāniem, lai tā būtu, dariet to vēlāk. Izvairieties no jebkādas kņadas, svētdienu labāk pavadīt mierā un harmonijā ar sevi.

Strēlnieks

Šodien jūsu dzīvē ienāks pārmaiņas. Iespējams, saņemsi piedāvājumu apgūt jaunu profesiju, piedalīties kādā projektā. Vai arī tas būs saistīts nevis ar biznesu, bet ar personīgo dzīves sfēru – jūs satiksiet cilvēku, kuram būs nozīmīga loma jūsu turpmākajā liktenī, vai arī jūs satiksit savu dvēseles radinieku, ja joprojām būsiet viens.

Lasi arī: Kurās dienās grīdas labāk nemazgāt, lai nepievilinātu nabadzību

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Mežāzis

Ja esi saplānojis mājas darbus, neuzņemies visu uz sevi, daļu pienākumu deleģē mājsaimniecības biedriem. Tas ietaupīs ne tikai savus spēkus, bet arī laiku, un jums būs laiks atpūsties pirms darba nedēļas vai veltīt atlikušo dienas daļu kaut kam, kas sagādā vairāk prieka nekā mājas darbi.

Ūdensvīrs

Nedēļas beigās iespējama spriedze attiecībās ar mīļajiem. Turiet savu aizkaitinājumu un mēģiniet nepacelt balsi – pretenzijas pret jums nav nepamatotas, jums vajadzētu ieklausīties tajā, ko viņi jums saka, un izdarīt pareizos secinājumus.

Zivis

Jūsu radošums joprojām ir augsts, taču palēniniet! Pirms jaunās darba nedēļas jums ir jāatpūšas – ja šobrīd pārpūlēsies, turpmākajās dienās jums būs ļoti grūti koncentrēties profesionāliem uzdevumiem.

Leave a Comment