Horoskops 2023. gada 19. maijam

Auns

Šodien tev būs iespēja virzīties uz priekšu kādā lietā, kas šķita bezcerīga. Nepalaidiet garām šo iespēju, vienkārši nemeklējiet sarežģītus, sarežģītus risinājumus – šajā situācijā īsākais ceļš būs vienkāršākais un saprotamākais.

Vērsis

Nedēļas beigās dari tikai tās lietas, kuras nevari atlikt. Pēdējā laikā jūs bieži esat pārpūlējies un gandrīz aizmirsāt par pārējo. Spēki jau izsīkst, parūpējies par sevi, lai izvairītos no izdegšanas un Vese***as problēmām.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam – dodieties pa zelta vidusceļu uz mērķi

Dvīņi

Jebkurš ieguldījums attiecībās ar savu dvēseles radinieku nepaliks nepamanīts un tiks novērtēts. Palīdzi savam partnerim kāda jautājuma risināšanā, uzdāvini negaidītu dāvanu – variantu ir daudz, padomā, kā iepriecināt mīļoto. Tas stiprinās jūsu attiecības un ļaus novērst domas no problēmām citās dzīves jomās.

Vēzis

Šodien neignorējiet padomus, īpaši, ja tos sniedz tuvi cilvēki, kuri no sirds novēl jums labu. Atcerieties, ka no malas situācija tiek uztverta pavisam savādāk, un neatlaidiet ieteikumus – visticamāk, tie izrādīsies ļoti praktiski.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment