Horoskops 2023. gada 19. maijam

Lauva

Diena ir labvēlīga inovācijām un radošiem impulsiem. Vai jau sen vēlējies pieteikties jogai, izmēģināt ekstrēmas izklaides vai jaunu hobiju, vai varbūt vēlies mainīt savu frizūru? Tagad ir pienācis laiks to izdarīt, nekavējieties ilgāk!

Jaunava

Šodien Jaunavas ir tendētas uz drāmām un viss, kas notiek, tiks ņemts pārāk tuvu pie sirds. Bet situācija nav tik nopietna, kā jūs domājat, un diez vai ir pelnījusi tik emocionālu reakciju. Tāpēc centies pret visu izturēties pēc iespējas vienaldzīgāk, savieno humora izjūtu un domā tikai par labo.

Svari

Ļoti vētraina diena sirdslietu jomā. Iespējams, ka nāksies kārtot lietas ar partneri meksikāņu kino stilā. Mēģiniet izturēties pret situāciju filozofiski un atcerieties tautas gudrību, kas vēsta, ka mīļie lamā – viņi tikai uzjautrinās.

Skorpions

Jūs būsiet pilns ar enerģiju, kuru vajadzētu izmantot, lai gūtu maksimālu labumu. Padomājiet par to, uz kuru dzīves jomu tas būtu jānovirza, kādi jautājumi ir jāatrisina tieši tagad. Bet tikai neaizmirstiet, ka priekšā ir nedēļas nogale, un neuzņemieties pārāk daudz lietu, atstājiet laiku atpūtai.

Strēlnieks

Ja rodas kaut nelielas kaites, noteikti meklējiet medicīnisko palīdzību. Profesionālas terapijas un pašārstēšanās trūkums var nopietni kaitēt jūsu Vese***ai.

Lasi arī: 2023. gada 15. maijs Merkurs atbrīvojas no retrograda: zvaigžņu ekspertu padomi vasarai pēc zvaigžņu zīmes

Mežāzis

Šodien vari uzzināt, ka kāda tuva cilvēka dzīvē gaidāmas lielas pārmaiņas. Centieties to uztvert mierīgi un neizrādīt neapmierinātību, pat ja jums kaut kas nepatīk. Labāk ir atbalstīt cilvēku visos viņa centienos, viņš būs jums ļoti pateicīgs.

Ūdensvīrs

Šodien tev būs jāpiedalās kāda apkārtējā dzīvē – jāpalīdz, jākonsultē, jāatbalsta. Uztveriet to nopietni, mēģiniet sniegt patiešām noderīgus padomus un sniegt atbalstu ne tikai vārdos, bet arī darbos.

Zivis

Lielisks laiks pirkšanas un pārdošanas darījumu veikšanai. Ja plānojāt iegādāties dzīvokli, lauku māju vai automašīnu, šodien ir viena no veiksmīgākajām dienām. Un arī piektdiena piemērota jauna darba meklējumiem.

Leave a Comment