2023. gada pirmais aptumsuma koridors no 20. aprīļa līdz 4. maijam: šī perioda galvenās briesmas un iespējas

20. aprīlī notiks ārkārtīgi nelabvēlīgs notikums – gredzenveida Saules aptumsums. Eksperti atgādina, ka diezgan nozīmīgs ir periods starp nākamajiem diviem līdzīgiem notikumiem gadā, ko sauc par aptumsuma koridoru.

2023. gadā būs divi šādi koridori. Pirmā no tām sāksies 20. aprīlī Saules aptumsuma dienā un noslēgsies 4. maijā – dienu pirms nākamā (Mēness) aptumsuma. Šis periods bieži ir nelabvēlīgs, taču tajā nav arī pozitīvu aspektu. Eksperti pastāstīja par to, kā pareizi uzvesties šajā laikā un ko no tā var sagaidīt. Šīs būs divas 2023. gada grūtākās nedēļas, jo 21. aprīlī sākas arī Merkura retrograds.

Notikumu neparedzamība un ekscentriskums

No 20. aprīļa līdz 5. maijam būs daudz neparastu notikumu, no kuriem daudzi šokēs jūs un mani. Tam nav jābūt kaut kam ļoti nepatīkamam. Būs arī pozitīvi likteņa pavērsieni, ar kuriem varēsi saskarties šajās divās nedēļās.

Lasi arī: Gredzenveida pilnīgs Saules aptumsums 2023. gada 20. aprīlī: kādas būs šīs dienas briesmas

Šī iemesla dēļ eksperti stingri iesaka nesteigties ar secinājumiem un neciest no fatālisma. Ja pēkšņi notiek kaut kas slikts, tas nebūs iemesls neapmierinātībai un depresijai. Ar šādiem notikumiem Visums centīsies likt aizdomāties par nākotni.

Tieksme uz pašpārbaudi

Diezgan bieži daudziem no mums būs jābrīnās, kā tas notika dīvainā situācijā. Cilvēkiem būs tendence iesaistīties introspekcijā un meklēt atbildes uz saviem eksistenciālajiem jautājumiem. Daudzi vēlēsies ienirt domu bezdibenī. Tam nav nekā nepareiza, bet tikai tik ilgi, kamēr mēs nesākam sevi pārmest par pagātnes kļūdām. Aptumsuma koridora laikā jādomā par nākotni un jāvērš skatiens uz priekšu, nevis atpakaļ.

Nenoteiktība mīlestībā

Šī aptumsuma koridora svarīgākā joma un galvenais vadmotīvs būs mīlestība. Mīlestības jomā mūs sagaida liktenīgas pārmaiņas. Pirmkārt, tas būs laiks, kad varēs atjaunot iepriekš iznīcinātās attiecības. Nebrīnieties, ja jūsu bijušais vai bijušais sazināsies.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment