Horoskops 2023. gada 21. septembrim: laime nav aizkalniem

♌ Lauva

Jūtieties brīvi dalīties ar savām problēmām un runāt par grūtībām, ar kurām saskārāties ceļā. Šodien palīdzība var nākt no turienes, kur to vismazāk gaidāt. Protams, jums nevajadzētu būt atklātam pret visiem, kas jums nāk ceļā, taču, ja kāds, kuram uzticaties, jautā, kā klājas, atbildiet godīgi.

♍ Jaunava

Laba diena ceļojumiem, biznesa braucieniem un iepirkšanās. Iepirkšanās būs īpaši veiksmīga – visu nepieciešamo varēsiet iegādāties par neierasti saprātīgām cenām.

♎ Svari

Ceturtdien draudzīgie, inteliģentie un diplomātiskie Svari pilnībā zaudēs šīs brīnišķīgās īpašības, pēkšņi pārvēršoties par tramvaja spārnu. Ko jūs varat ieteikt šajā gadījumā? Nu, varbūt sazinies draudzīgā veidā ar tiem, kuri vairāk nekā ir pelnījuši šādu attieksmi un nesaprot. Šodien jūs noteikti varat likt viņiem iebāzt asti starp kājām!

♏ Skorpions

Ceturtdien jūsu enerģētiskais potenciāls ir samazināts un ķermenis ir neaizsargāts. Centieties nepārgurt vai, vēl labāk, atstājiet visu un atpūtieties. Ja jūs novedat sevi līdz spēka zaudēšanai un pilnīgai izdegšanai, būs nepieciešams ilgs laiks, lai atgūtu.

♐ Strēlnieks

Šodien tavā dzīvē parādīsies cilvēks, kurš kādreiz tevi ļoti aizvainoja un uzvedīsies tā, it kā nekas nebūtu noticis. Šis ir tas gadījums, kad tu vari un pat vajag būt atriebīgam – ja tu viņam piedosi un atsāksi sazināties, viņš tev drīz sitīs vēl sāpīgāk nekā iepriekšējā reizē.

Lasi arī: Spēcīgs garīgās stabilitātes pārbaudījums pirms likteņa sitieniem

Lasi arī: Es izmantoju parastu sīpolu, lai pagatavotu ievārījumu gaļai, un man ir garantēts, ka iegūšu gaļas šedevru.

♑ Mežāzis

Ceturtdien satiksi kādu senu paziņu, kas var ietekmēt tavu nākotni. Piemēram, draugs piedāvās “sazināties” ar īstajiem cilvēkiem un palīdzēt izstrādāt projektu. Nesteidzieties atteikt, rūpīgi pārdomājiet to.

♒ Ūdensvīrs

Ja uz tevi liek kaut ko darīt, pretojies! Neatkarīgi no argumentiem, stāviet pie sava un nerīkojieties tā, kā sirds jums neliek. Jums nevajadzētu domāt, ka, tiklīdz jūs piekrītat un izpildīsit lūgumu, viņi jūs atstās mierā – gluži pretēji, viņi pastāvīgi sazināsies ar jums. Galu galā jūs skaidri norādījāt, ka nav grūti jūs “pieliekt”!

♓ Zivis

Šajā dienā jūsu draudzīgums un labvēlība var tikt nepareizi interpretēta – kāds to uzskatīs par vājuma pazīmi. Esiet modrs un neļaujiet citiem pārkāpt atļautā robežas, mēģināt manipulēt ar jums vai likt jums izskatīties kā vienkāršam, kuram var “noslaucīt kājas”. Nekavējoties parādiet zobus un stingri un izlēmīgi atvairiet nekaunīgo.

Leave a Comment