Horoskops 2023. gada 22. septembrim: sakārtojiet visas attiecības!

♌ Lauva

Šodien tu spēj tikt galā ar vissarežģītākajiem uzdevumiem, tāpēc nevajag tērēt savu potenciālu sīkumos. Dariet kaut ko tādu, ar ko vēlāk varēsiet lepoties un pat lielīties (bet tikai nedaudz).

♍ Jaunava

Darba nedēļa tuvojas noslēgumam, bet tevi sagrābj vēlme iekarot nākamo virsotni. Tomēr nepieprasiet no apkārtējiem tādus pašus darba impulsus – lielākā daļa cilvēku nedēļas nogales priekšvakarā strādā “enerģijas taupīšanas” režīmā.

♎ Svari

Piektdien viņi var vērsties pie jums pēc palīdzības, un, ja iespējams, ir vērts sniegt palīdzību šai personai. Zvaigznes apstiprina tos, kuri ne tikai ņem, bet arī spēj dot, un labestība noteikti atgriezīsies pie jums.

♏ Skorpions

Tagad nav īstais laiks pārcelt kalnus, ļaujiet tiem stāvēt. Visos savos šodienas centienos mēģiniet izvēlēties mazākās pretestības ceļu un uzņemties tikai tās lietas, kurās esat pārliecināts par panākumiem. Un, ja ceļā ir kāds šķērslis, apstājieties – jums vēl ir laiks izdomāt, kā to apiet.

♐ Strēlnieks

Piektdien būsi visiem vajadzīgs! No visām pusēm nāks ciemos, zvani, ziņas, lūgumi, kas, protams, traucēs paveikt visu iecerēto. Mums ar to būs jāsamierinās – tāda tā ir diena.

Lasi arī: 2023.gada oktobris zemes stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem liks justies kā nierēm taukos, bet esiet uzmanīgi!

Lasi arī: Gaisa stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

♑ Mežāzis

Šodien apkārtējie cilvēki tevi šausmīgi kaitina. Un, jūsuprāt, viņi to dara ar nolūku! Vienkārši nesteidzieties ķert “soda zobenu”; jūs vienkārši esat noguris un visu notiekošo uztverat pārāk emocionāli. Paliec vienatnē vismaz pāris stundas, un tu atkal spēsi adekvāti novērtēt citu vārdus un rīcību.

♒ Ūdensvīrs

Palieciet uzticīgi sev un savām vēlmēm, nenovirzieties no izvēlētā ceļa un nemainiet plānus atbilstoši apstākļiem. Dari to, ko esi iecerējis, nenovēršot uzmanību citu cilvēku problēmām – šodien nenotiks nekas tāds, ar ko citi nevarētu tikt galā bez tevis.

♓ Zivis

Šodien jūs varat izjust smagu garīgu diskomfortu, neizprotamu trauksmi un pat bailes. Panikai nav pamata – nekādi briesmīgi vai vienkārši negatīvi notikumi šajā dienā nav gaidāmi. Visticamāk, jūsu iespaidojamība un jūtīgums liek par sevi manīt. Centieties šajā dienā nebūt viens, komunicējot ar cilvēkiem, jūs varat novērst prātu no nepatīkamām domām.

Leave a Comment