Horoskops 2023. gada 24. jūlijam: šodien saplānojiet visu turpāko nedēļu, tad veiksies!

Lauva

Nedēļas sākumā Lauvas būs pašapmierinātas un gatavas mīlēt visu pasauli. No pirmā acu uzmetiena tam nav nekā slikta, šajā stāvoklī jūs diezgan daudz spējat solīt un pēc tam pārmest sev. Tāpēc esiet piesardzīgs un simts reizes padomājiet, pirms atbildat “jā” uz kāda lūgumu vai piedāvājat palīdzību vēl pirms jums tā tika lūgta.

Jaunava

Nākamajā nedēļā Jaunavām labāk neiejaukties citu lietās un turēties pa gabalu no debatētājiem – tagad esat pārāk kategorisks un skarbs uz mēles, kā arī karstumā varat pateikt pārāk daudz. Koncentrējieties tikai uz saviem uzdevumiem un, sazinoties ar citiem, izrādiet atturību un vērojiet savu runu.

Svari

Svariem nevajadzētu atstāt novārtā piedāvāto palīdzību, pat ja šķiet, ka pats to viegli vari izdarīt. Šodien tavā ceļā var rasties neparedzētas grūtības, kuras vienatnē būs ļoti grūti pārvarēt.

Skorpions

Nedēļas sākumā Skorpionus var nedaudz lutināt kāda radinieka vai kolēģa kritika. Bet tā vietā, lai apvainotos, pārdomājiet teikto – iespējams, ka jums nepatīkamie vārdi ir diezgan godīgi.

Strēlnieks

Nedēļas sākums ideāls finanšu jautājumu risināšanai. Atrast darbu vai papildu ienākumu avotu, runāt ar priekšnieku par algas palielināšanu vai monetizēt kādu hobiju – Strēlniekam veiksies it visā.

Lasi arī: 3 spēcīgi paņēmieni, kas palīdzēs ātrāk iegūt cita cilvēka labvēlību gan mīlestībā, gan naudas lietās

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

Mežāzis

Šodien Mežāzis ir neiecietīgs pret citu cilvēku viedokli un mēdz spītīgi uzspiest savu viedokli. Nav pārsteidzoši, ka tas novedīs pie nesaskaņām ar citiem, kas noteikti beigsies ar strīdu, ja jūs laikus neapstāsies.

Ūdensvīrs

Šodien Ūdensvīru kaitinās jebkurš sīkums, un situāciju pasliktinās tas, ka ne viss izdosies kā plānots. Zvaigznes iesaka pieņemt apstākļus tādus, kādi tie ir, ja nevarat tos mainīt.

Zivis

Zvaigznes mudina Zivis, pieņemot lēmumus, ieklausīties savam prātam un sirdij. Apkārtējiem nav pilnīgas izpratnes par situāciju, un daudzi no viņiem sniedz padomus tikai izrādīšanai. Tikmēr tieši jums būs jātiek galā ar nepareiza soļa sekām.

Leave a Comment