Horoskops 2023. gada 24. jūlijam: šodien saplānojiet visu turpāko nedēļu, tad veiksies!

Auns

Plānošana šodien var ievērojami atvieglot Auna dzīvi. Sastādiet gaidāmo uzdevumu grafiku un nepieciešamo pirkumu sarakstu, atzīmējiet dienasgrāmatā gaidāmās tikšanās. Un, ja tuvākajās dienās esi uzaicināts uz dzimšanas dienu, jubileju vai kāzām, parūpējies par dāvanu jau šodien – pirmdiena ir labvēlīga iepirkšanās veikšanai.

Vērsis

Šodien Vērsis var kļūt par kāda konflikta liecinieku, un sakāpināta taisnīguma izjūta neļaus paiet vienaldzīgi garām. Bet, iejaucoties kāda cita strīdā, atcerieties, ka šajā gadījumā labāk ir mēģināt samierināt puses, nevis nolaist dusmas uz kādu, kurš, jūsuprāt, kļūdās.

Lasi arī: 3 spēcīgi paņēmieni, kas palīdzēs ātrāk iegūt cita cilvēka labvēlību gan mīlestībā, gan naudas lietās

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

Dvīņi

Esiet gatavs cīņai – šodien kāds mēģinās aizskart jūsu intereses, kaut ko uzspiest, piespiest darīt to, ko nevēlaties. Nevilcinieties iet pēc principa un atteikties, aizstāvēt savu pozīciju, pretējā gadījumā jūs nonāksit ļoti neapskaužamā stāvoklī.

Vēzis

Šajā periodā Vēži kļūs pārāk kategoriski, būs tendence uz pārsteidzīgiem spriedumiem un skarbiem vērtējumiem. Lai nestrīdētos ar citiem, centies nomierināt tik nevietā pamodušos maksimālismu – atceries, ka bez melnbaltajiem ir vēl daudz vairāk toņu!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment