Horoskops 2023. gada 24. jūnijam: atpūtieties un priecājieties par dzīvi

Lauva

Ģimene Lviv sagaida patīkamu pārsteigumu no otrā puslaika. Tie, kuriem ir attiecības, var saņemt piedāvājumu leģitimizēt savienību. Un vientuļajiem zvaigžņu zīmes pārstāvjiem tiek solīta daudzsološa iepazīšanās.

Jaunava

Ej līdzi straumei, ļauj visam iet tā, kā tas notiek. Nemēģiniet pagriezt notikumu gaitu, tikai veltīgi tērējiet savu enerģiju. Labāk atpūsties, dīkstāvē un vakarā doties izklaidēties vai apciemot radus.

Svari

Sestdien tev jāpieņem lēmums, no kura lielā mērā būs atkarīga tava nākotne. Nerīkojieties spontāni, rūpīgi nosveriet plusus un mīnusus. Un galīgo “spriedumu” taisīt tikai pēc tam, kad nav palikusi pat šaubu ēna.

Skorpions

Šodien tev būs jātic brīnumiem – notiks kas tāds, kas tev šķita neiespējams. Un, protams, jūs iepriecinās! Nesteidzieties meklēt lomu, dažreiz dzīvē ir vieta nelielai maģijai.

Strēlnieks

Attiecības ar mīļajiem ir harmoniskas, dialogi produktīvi. Šodien vari rast kompromisu jautājumā, kuru iepriekš nevarēja atrisināt abām pusēm piemērotā veidā. Nepalaidiet garām šo iespēju un izveidojiet kontaktu ar radiniekiem, bērniem un partneri.

Lasi arī: Pieredzējis dārznieks pastāstīja, kā panākt apskaužamu biešu ražu izmantojot šīs metodes

Lasi arī: Mēs piebraucām pie mana brāļa mājām, lai no turienes paņemtu manu mammu. Viņa piekrita doties uz pansionātu

Mežāzis

Ļaujiet savām izcilajām organizatoriskajām prasmēm šodien “strādāt” ģimenes labā. Uzaiciniet savus mīļos uz pikniku, rezervējiet teātra biļetes vai uzsāciet ekskursiju. Atpūta tuvinieku lokā tev nāks par labu, un arī viņus iepriecinās tava uzmanība.

Ūdensvīrs

Neļaujiet kairinājumam, it īpaši attiecībās ar mājsaimniecības locekļiem. Ja novedi lietu līdz konfliktam, sabojā garastāvokli visai nedēļas nogalei. Un lielākoties viņiem pašiem, nevis ģimenes locekļiem.

Zivis

Jums ir nepieciešamas pārmaiņas – atjauniniet savu garderobi, izveidojiet modernu frizūru, iegūstiet interesantu hobiju, reģistrējieties sporta zālē vai deju klubā. Tas palīdzēs jums izkratīt sevi, sajust dzīves garšu un uz brīdi aizmirst par problēmām un raizēm. Nebaidieties izmēģināt kaut ko jaunu, pat ja vienmēr domājāt, ka tas nav domāts jums.

Leave a Comment