Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: būs lielāka iespēja gūt panākumus komunikācijā un biznesā!

Šī nedēļa būs diezgan smaga. Viss sāksies labi, taču pamazām planētu noskaņojums sāks negatīvi ietekmēt cilvēkus un jo īpaši sievietes. Zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs skaistām dāmām nākamās septiņas dienas pavadīt veiksmīgi un bez problēmām.

Vērts atzīmēt, ka jau otrdien Merkurs pāries Vēža zīmē, kas būtiski pasliktinās sieviešu izredzes gūt panākumus komunikācijā un biznesā. 30. jūnijā Neptūns iegriezīsies retrogrādā, tāpēc jūlija sākums gaidāms ļoti bīstams un neprognozējams. Daudzas sievietes var zaudēt savu pievilcības sajūtu. Nav jāšaubās par savu skaistumu un harizmu. Ar jebkādām šādām domām ir jācīnās.

Sieviete Auns

Neskatoties uz visām problēmām, skaistie Auni joprojām var sagaidīt lielus panākumus, un šim nolūkam zvaigžņu eksperti iesaka iepazīties ar  maģiskiem padomiem, kā piesaistīt veiksmi vēlmju piepildīšanai. Šo sieviešu pārliecība palīdzēs viņām pārvarēt visas iespējamās likstas. Pateicoties iekšējam mieram, viņas varēs ienest pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē, kā arī veidot attiecības ar kolēģiem, draugiem, mīļotajiem, mīļoto vīrieti, kā arī vai uzsākt jaunas romantiskas attiecības, ja vien, protams, protams, viņu sirds ir brīva.

Sieviete Vērsis

Vēlmju piepildījums un sapņu īstenošana daiļā dzimuma Vērsim būs grūts, bet ne daudz. Rituāls, ko sauc par “vēlmju rituli”, palīdzēs kompensēt Merkura un Neptūna sūtīto veiksmes trūkumu. Skaistais Vērsis spēs pabeigt nepieciešamās lietas, veiksmīgi uzsākt ko jaunu, taču ne bez grūtībām. Daži pārbaudījumi var likt par sevi manīt. Labāk turpini īstenot jaunus plānus vai sāc romantiskas attiecības uzmanīgi un apdomīgi. Atpūta vislabāk būs tuvāko radu vai draugu lokā.

Lasi arī: Labākie finanšu talismani dažādu profesiju cilvēkiem: lai nauda vienmēr būtu makā

Lasi arī: Kā katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis pats sabojā savu dzīvi

Sieviete Dvīņi

Šīs Gaisa zīmes sievietēm šonedēļ būs ļoti grūti. Ja Neptūns uz tiem gandrīz nekādi neietekmē, tad Merkurs var būt ļoti kaitinošs. Tā dēļ vidē var palielināties toksisko cilvēku skaits. Šeit Dvīņiem palīgā nāks efektīvākie amuleti pret enerģijas vampīriem un citiem bīstamiem cilvēkiem. Dvīņiem ir svarīgi saglabāt harmoniju ar sevi, lai viņu iekšējās problēmas nekļūtu par cēloni strīdiem un konfliktiem ar citiem. Šajās septiņās dienās zvaigžņu un planētu enerģija kopumā joprojām būs laba, taču jums būs jāpaļaujas tikai uz saviem spēkiem.

Sieviete Vēzis

Šīs Ūdens zīmes sievietes spēs ienest dzīvē pozitīvas pārmaiņas, jo Merkurs īsti neietekmē viņu veiksmi, bet Neptūns jau manāmi radīs problēmas. Nedēļas beigas labāk pavadīt mierīgā gaisotnē, bez steigas. Ja kaut kas vai kāds sarūgtina Vēzi, viņām vajadzētu izmantot meditāciju stresa, enerģijas izsīkuma un bezmiega gadījumā . Šīs Zīmes pārstāvēm ir svarīgi vasaras otrā mēneša sākuma priekšvakarā saglabāt uzvaras noskaņojumu un aizdzīt skumjas. Zilms un izmisums nepalīdzēs pabeigt atlikušās lietas un var radīt nepatikšanas.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment