Horoskops 2023. gada 24. jūnijam: atpūtieties un priecājieties par dzīvi

Auns

Sestdien vienkārši jāatpūšas, pretējā gadījumā uzkrātā spriedze drīz vien pārtaps pastiprinātā uzbudināmībā un sliktā veselībā. Papildini enerģijas krājumus sev ērtākajā un patīkamākajā veidā – apmeklē masāžas salonu, dodies dabā vai pavadi nedēļas nogali ar grāmatu, guļot šūpuļtīklā.

Vērsis

Pavadiet dienu, sakopjot gruvešus. Veiciet ģenerāltīrīšanu mājā, izmetiet visu nevajadzīgo, izskatiet papīrus, samaksājiet uzkrātos rēķinus. Un vakarā jums noderēs ilga pastaiga, došanās ciemos vai atpūtas pasākumu apmeklēšana.

Lasi arī: Pieredzējis dārznieks pastāstīja, kā panākt apskaužamu biešu ražu izmantojot šīs metodes

Lasi arī: Mēs piebraucām pie mana brāļa mājām, lai no turienes paņemtu manu mammu. Viņa piekrita doties uz pansionātu

Dvīņi

Parūpējies par sevi – jau sen neesi pievērsusi uzmanību savam izskatam un veselībai. Apmeklējiet skaistumkopšanas salonu, iegādājieties jaunas lietas un, ja jūtaties slikti, konsultējieties ar ārstu. Diena piemērota arī iemīļotā sporta veida nodarbībām un diētas uzsākšanai.

Vēzis

Diena labvēlīga tāliem braucieniem, tostarp komandējumiem, veiksmīgi norit arī darījumi ar nekustamo īpašumu un lieli pirkumi. Taču no iepazīšanās internetā labāk izvairīties – šodien pastāv liela iespējamība sastapt neadekvātu sarunu biedru, laulības krāpnieku vai krāpnieku, kurš tīklā meklē upurus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment