Horoskops 2023. gada 26. jūlijam: labvēlīga diena komunikācijai biznesa jautājumos

Lauva

Trešdien visi ar komunikāciju saistītie jautājumi veiksies veiksmīgi. Tava spēja uzklausīt un saprast sarunu biedru, kā arī spēja izpatikt, kad nepieciešams, šodien var radīt brīnumus. Vari vienoties ar jebkuru, nepalaid garām iespēju!

Jaunava

Cilvēks, kurš tev kādreiz bija dārgs, var atkal parādīties pie apvāršņa. Taču neuztveriet to pārāk nopietni, nemodiniet savu dvēseli ar nostalģiskām atmiņām un, vēl jo vairāk, nelieciet cerības uz attiecību atsākšanu. Drīz viņš pazudīs no jūsu dzīves tikpat pēkšņi, kā parādījās.

Svari

Šodien zvaigznes iesaka rīkoties mērenā tempā. Steiga nenovedīs pie ātras lietu pabeigšanas, bet tikai palielinās kļūdu iespējamību. Turklāt burzma var jūs ļoti nogurdināt, un līdz vakaram jūs jutīsities pilnībā satriekts.

Skorpions

Šodien nevajadzētu sākt nopietnas sarunas ar mīļajiem, atlikt to uz citu dienu. Diskusija var ātri pārvērsties sadursmē un pēc tam strīdā, no kuras nepatīkama pēcgarša paliks ilgu laiku.

Strēlnieks

Šodien zvaigznes iesaka vairāk komunicēt – tā būsi informēts par visām lietām un nepalaistu garām svarīgus jaunumus. Pēcpusdienā mēģiniet apmeklēt sporta zāli vai vēl labāk – atrodiet iespēju peldēties. Tas ļaus jums izmest enerģiju un nodrošināt veselīgu miegu.

Lasi arī: Kā atvērt naudas čakru un piesaistīt bagātību: vienkārši vingrinājumi un skaidri paņēmieni

Lasi arī: Mūžībā devies pasaulē slavens dziedātājs; “Nespēju vēl aptvert, kas ir noticis”

Mežāzis

Trešdiena solās būt neparasti produktīva, tavs potenciāls šodien ir ļoti augsts un daudz ko varēsi izdarīt no jauna. Gaidiet labas ziņas pēcpusdienā. Vide ir labvēlīga arī randiņiem un romantiskiem randiņiem.

Ūdensvīrs

Šodien jūs varat saskarties ar vadības kritiku. Ja pretenzijas tev šķiet negodīgas, necieni nepelnītus apsūdzības – aizstāvi savu lietu, pretējā gadījumā būsi iestrēdzis “grēkāza” lomā uz ilgu laiku. Vienkārši kontrolējiet savas emocijas, runājiet pārliecinoši, bet pareizi.

Zivis

Šodien vari šaubīties par savām spējām, un kāda kritika iedragās tavu pašapziņu. Neņemiet šos vārdus pie sirds un atgādiniet sarunu biedram, ka nekļūdās tikai tas, kurš neko nedara, un iesakiet savu viedokli paturēt pie sevis.

Leave a Comment