Horoskops 2023. gada 26. jūlijam: labvēlīga diena komunikācijai biznesa jautājumos

Auns

Trešdien aktivizēsies jūsu radošums un intuīcija, un loģika pazudīs otrajā plānā. Tur, kur tiek prasīta iztēle un nestandarta pieeja, Auns vienkārši nebūs līdzvērtīgs. Un jūs varat redzēt cauri jebkurai maldināšanai uzreiz, it kā jūs redzētu caur sarunu biedru.

Vērsis

Trešdien jābūt pēc iespējas sabiedriskam – šī ir lieliska diena lietišķo sakaru dibināšanai un sarunām. Izmantojiet iespēju piesaistīt īsto cilvēku atbalstu, panākt vienošanos un iegūt domubiedrus, jau tuvākajā laikā viņi palīdzēs ātri un bez piepūles atrisināt vairākus svarīgus jautājumus.

Lasi arī: Kā atvērt naudas čakru un piesaistīt bagātību: vienkārši vingrinājumi un skaidri paņēmieni

Lasi arī: Mūžībā devies pasaulē slavens dziedātājs; “Nespēju vēl aptvert, kas ir noticis”

Dvīņi

Trešdien Dvīņiem vajadzētu būt redzeslokā – komunikācija ar cilvēkiem nāks par labu. Pat ja šodiena jāpavada darbā, nepalaid garām iespēju papļāpāt ar kolēģiem un nesteidzies pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no pārlieku runīga klienta, dažkārt runāšana par neko var tevi uzmundrināt, ļaujot aizbēgt no paša problēmām.

Vēzis

Laba diena jebkuriem uzņēmumiem – mācībām, jauns projekts, diēta, remonts… Zvaigznes apstiprinās vēlmi pēc pārmaiņām, un jūs savā ceļā nesastapsiet nopietnus šķēršļus. Vakars piemērots randiņiem, vakariņām sveču gaismā, romantiskām pastaigām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment