Kā atvērt naudas čakru un piesaistīt bagātību: vienkārši vingrinājumi un skaidri paņēmieni

Kopumā cilvēkam ir septiņi enerģijas centri, ko sauc par čakrām. Tikai daži no viņiem ir atbildīgi par bagātības piesaistīšanu dzīvē, un viens ir atbildīgāks. Eksperti stāstīja, kāda veida čakra tā ir un kā to atvērt.

Iepriekš mēs runājām par  cilvēka čakrām un to nozīmi. Katrs no viņiem ir atbildīgs par noteiktu dzīves jomu, un katram ir jābūt aktivizētam vienā vai otrā pakāpē. Ja jums ir problēmas ar naudu, darbu un finansiālo veiksmi kopumā, tad problēma slēpjas Manipurā, Višudhā un Adžnā – trīs galvenajās finanšu čakrās.

Manipura

Manipura ir vissvarīgākā finanšu čakra. No viņas aktivitātes ir atkarīga vairāk nekā puse no mūsu panākumiem darbā, biznesā un naudas lietās. Tas atrodas saules pinuma zonā.

Šī čakra palīdz, pirmkārt, nezaudēt motivāciju. Finanšu lietās un darbā tas ir pats svarīgākais, jo bez motivācijas cilvēks ātri pazaudē sevi, pārstāj tiekties pēc kaut kā jauna, attīstīties. Kad šī čakra ir aizvērta, cilvēkam ir ļoti grūti piecelties no rīta, viņš nevar uzsākt jaunus projektus un biznesu, nevar parādīt līdera spējas.

Ņemot vērā tā tuvumu plaušām, Manipura var aktivizēt, veicot vienkāršus elpošanas vingrinājumus. Vēlams tos darīt no rīta, tūlīt pēc miega. Jums jāieņem ērta poza, jāatpūšas, jāiztīra prāts no domām. Tad jums jāsāk lēnām ieelpot gaisu, piepildot ar to visas plaušas, un izelpot. Izelpošanai nevajadzētu būt vieglai. Vajag tikai atslābināties, lai gaiss iziet pats no sevis. Mēs atkārtojam 15 reizes. Čakra būs atvērta visu dienu uz priekšu.

Manipura talismanus var izmantot arī dienas laikā. Šo enerģijas centru aktivizē zelts, dzintars, topāzs un karneols, kā arī dzeltenās drēbes un citrusaugļu smaržas.

Višudha

Apmēram 30% mūsu panākumu ir atkarīgi no šīs čakras ietekmes. Tas atrodas rīkles rajonā. Tās galvenais uzdevums ir palīdzēt cilvēkam saskarsmē, savstarpējās sapratnes un harmonijas iegūšanā ar apkārtējiem. Uzņēmējdarbības un finanšu lietās tas ir ļoti svarīgi.

Lasi arī: Es zaudēju darbu pateicoties ChatGPT. Es biju bez darba 3 mēnešus, pirms stājos jaunā darbā, izdalot paraugus pārtikas preču veikalos.

Lasi arī: Grāmatas “Mums visiem vajadzētu būt miljonāriem” autore dalās 5 soļos, kā izveidot savu miljons eiro sistēmu

Višudhi palīdzība neaprobežojas ar to. Šī čakra ir cilvēka radošuma centrs. Kad tas ir aizvērts un nedarbojas pareizi, cilvēkam var rasties lielas problēmas ar radošo darbu, ar svarīgu lēmumu pieņemšanu. Ar slēgtu Višudu nav iespējams radoši strādāt, izdomāt kaut ko jaunu.

Lai to aktivizētu, jāvalkā zaļas, baltas, zilas un tirkīza krāsas drēbes, kā arī jāizmanto tādi akmeņi kā aventurīns, granāts, koraļļi. Noderēs piparmētru un kanēļa garšas, platīna rotaslietas.

Ajna

Adžna atrodas tieši pieres centrā. To bieži sauc par trešo aci, jo tā ir atbildīga par sesto sajūtu. Lai atvērtu Ajnu, ir jāizmanto meditācija, lai attīstītu intuīciju .

Tam ļoti labvēlīgi ir tādi toņi kā zils un violets. Turklāt noderēs priežu un mandeļu aromāti. Kas attiecas uz rotaslietām, eksperti iesaka lietot platīnu, sudrabu un kuproniķeli, kā arī valkāt pērles, turmalīnu un tīģera aci.

Grūtās darba dienās vai vienkārši grūtos dzīves brīžos vari aizvērt acis un ar abu roku pirkstu galiem berzēt pieres centru – visu, izņemot īkšķus. Varat arī klausīties dabas skaņās: plūstošs ūdens, upes, ūdenskritumi, lietus.

Ja aizmirstat stimulēt šo čakru, tad var parādīties atmiņas problēmas. Cilvēkiem, kas strādā intelektuālajā jomā, tas var radīt daudz problēmu. Adžna ir atbildīga par tieksmi pēc zināšanām, tāpēc, kad tā ir aktīva, cilvēks ir pilns ar vēlmi attīstīties visos virzienos.

Pareizs miegs ļoti labi ietekmē jebkuru čakru. Centieties ievērot režīmu, jo tas labvēlīgi ietekmē cilvēka garastāvokli un enerģiju. Slikti ieradumi, fizisko aktivitāšu trūkums, kā arī pastāvīga atrašanās nepatīkamu cilvēku ielenkumā var būt ārkārtīgi negatīvi. Vērojiet visus aspektus, lai jūsu čakras vienmēr būtu atvērtas.

Leave a Comment